CannonWorks

PAY. betaalkoppeling

Het kantoor in je broekzak: CannonWorks

CannonWorks is gebruiksvriendelijke online software voor ondernemers om hun dagelijks werk mee te doen. Offertes en facturen maken, je inkoop organiseren en projecten beheren. Vooral voor de ondernemer die veel onderweg is kan je al je werk doen gewoon op je smartphone, oftewel je kantoor in je broekzak.

CannonWorks is geschikt voor zowel zelfstandige ondernemers als MKB-bedrijven. Zo is CannonWorks eenvoudig uit te breiden met urenregistraties, koppeling met diverse boekhoudpakketten en het regelen van betalingsverkeer.

CannonWorks website

cannonworks%20logo.png
image

Facturen aanbieden met iDEAL en QR-code

Met de PAY. koppeling bieden CannonWorks-gebruikers hun klanten facturen aan met iDEAL QR-code. De klant ontvangt de factuur met een betaalknop waardoor meteen iDEAL wordt ingezet. Ook hebben zij de mogelijkheid de QR-code te scannen en daarmee direct de factuur te voldoen.

De CannonWorks gebruiker krijgt direct notificatie dat de factuur is betaald en het bedrag wordt rechtstreeks via iDEAL end2end uitbetaald.

CannonWorks biedt naast iDEAL ook Incasso aan waardoor CannonWorks klanten abonnementen kunnen afsluiten met hun klanten.

Snel van start!

CannonWorks werkt heel intuïtief. Je maakt een account aan in 2 stappen binnen 1 minuut. Je hebt je basis dan al klaar met je bedrijfsgegevens en logo en ben je klaar om je eerste offerte of factuur te versturen. Je hebt geen cursus nodig om CannonWorks te begrijpen. CannonWorks wordt je aangeboden in abonnementsvorm en je krijgt altijd een gratis proefmaand. Je kan kiezen uit diverse pakketten voor diverse doelgroepen. CannonWorks is maandelijks opzegbaar, waardoor je nergens aan vast zit.

Wij helpen jou graag verder

Neem snel en eenvoudig contact met ons op.
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.