3D Secure

Bij Pay.nl worden 95% van de creditcardtransacties afgehandeld op basis van de extra veiligheidscheck ‘3D secure’. Dit houdt in dat er een extra stap in het betaalproces zit. Wat deze stap precies inhoudt, is afhankelijk van de uitgever van de kaart (bijvoorbeeld een bank). Zo kan er bijvoorbeeld worden gevraagd om een extra pincode, een wachtwoord of andere gegevens.

Minder chargebacks

Een consument kan bij een creditcard betaling op basis van 3D-secure deze nooit terugdraaien via een zogeheten ‘chargeback’ op grond van de reden ‘ik was het niet’. Door deze extra verificatie weet de bank of maatschappij namelijk exact wie, wat en wanneer heeft betaald. Dit kunt u vergelijken met betaling via iDEAL, waarbij ook altijd een extra verificatie nodig is.

3D Securen

Altijd 3d-secure?

Bij het starten van een creditcardtransactie bieden we standaard altijd optioneel 3d-secure aan. Indien de bank van de betalende partij geen mogelijkheid heeft om de transactie 3d-secure uit te voeren, wordt deze betaling toch uitgevoerd.

Diverse Opties

Hoewel het aanbieden van 3d-secure betalingen geen verplichting is, adviseren wij hieraan niet te sleutelen. Toch bestaan er diverse mogelijkheden: bijvoorbeeld alleen 3d-secure vanaf een bepaald bedrag, of alleen maar 3d-secure betalingen accepteren.

Beschikbaarheid

3d-secure creditcard betalingen zijn, evenals creditcards zelf beschikbaar vanaf het Professional pakket.

Kosten

Voor de extra verificatie met 3d-secure rekenen wij geen extra kosten.

Meer informatie over onze pakketten of direct registreren?

XS - Pioneer PIONEER Niet beschikbaar
S - Professional PROFESSIONAL Beschikbaar
M - Business BUSINESS Beschikbaar
L - Corporate CORPORATE Beschikbaar

meer features

 • Gratis SMS

  Gratis SMS berichten versturen naar uw klanten

  MEER INFO
 • Customer support

  Vragen van uw klanten tijdig beantwoord

  MEER INFO
 • Smartphone app

  De Pay.nl app geschikt voor Android en Iphone

  MEER INFO
 • Referrals

  Beloningen voor aangebrachte accounts

  MEER INFO