Web voorschot

Pay.nl plugin voor Web voorschot

Web Voorschot

Op korte termijn werkkapitaal nodig? Het WEB Voorschot biedt u de mogelijkheid om te investeren in uw webshop. Zo kunt extra voorraad financieren, uw webshop uitbreiden en andere kansen benutten. U kunt snel beschikken over het geld en de aflossing is geautomatiseerd en flexibel. Aanvragen is geheel vrijblijvend en gratis en veel aanvragen worden goedgekeurd!

image

Hoe werkt het?

EMF Finance koopt een gedeelte van uw online omzet van de komende 3 of 6 maanden en betaalt daarvoor een voorschot in de vorm van een bedrag tussen de €2.000,- en €50.000,-. De hoogte van het maximale voorschot wordt bepaald door de historische transacties van de webshop. Vervolgens wordt gedurende de termijn van de transactie de online betalingen automatisch gesplitst in twee bedragen. De afgesproken aflossing wordt dagelijks volledig geautomatiseerd opgelist. Zodoende wordt iedere dag een deel van het voorschot afgelost, afhankelijk van de online omzet van die dag. Als er veel omzet is wordt meer afgelost; als er weinig of geen omzet is wordt die dag minder of zelfs niets afgelost. Door de eenvoud van het product kan het voorschot normaliter binnen enkele dagen worden uitgekeerd.

De voordelen voor uw website

  • Afbetaling is flexibel, zonder vaste betalingstermijn en beweegt mee met uw dagelijkse omzet.
  • Looptijd 3 tot 6 maanden
  • Hoge acceptatiegraad
  • Persoonlijk contact
  • Snel beschikbaar
  • Dankzij de universele koppeling van Pay.nl mogelijk met vrijwel elk webshopsysteem.

Meer info over WEB Voorschot

Wij helpen u graag verder

Neem snel en eenvoudig contact met ons op.
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.