WEB voorschot

Webshop plugin door PAY.

Investeer in jouw webshop: WEB Voorschot

Op korte termijn werkkapitaal nodig? Het WEB Voorschot biedt jou de mogelijkheid om te investeren in jouw webshop. Zo kan je extra voorraad financieren, jouw webshop uitbreiden en andere kansen benutten. Je kan snel beschikken over het geld en de aflossing is geautomatiseerd en flexibel. Aanvragen is geheel vrijblijvend en gratis en veel aanvragen worden goedgekeurd!

image

Hoe werkt het?

EMF Finance koopt een gedeelte van jouw online omzet van de komende 3 of 6 maanden en betaalt daarvoor een voorschot in de vorm van een bedrag tussen de € 2.000,- en € 50.000,-. De hoogte van het maximale voorschot wordt bepaald door de historische transacties van de webshop. Vervolgens wordt gedurende de termijn van de transactie de online betalingen automatisch gesplitst in twee bedragen. De afgesproken aflossing wordt dagelijks volledig geautomatiseerd opgelist. Zodoende wordt iedere dag een deel van het voorschot afgelost, afhankelijk van de online omzet van die dag. Als er veel omzet is, wordt meer afgelost; als er weinig of geen omzet is wordt die dag minder of zelfs niks afgelost. Door de eenvoud van het product kan het voorschot normaliter binnen enkele dagen worden uitgekeerd.

De voordelen voor jouw website

  • Afbetaling is flexibel, zonder vaste betalingstermijn en beweegt mee met jouw dagelijkse omzet
  • Looptijd 3 tot 6 maanden
  • Hoge acceptatiegraad
  • Persoonlijk contact
  • Snel beschikbaar
  • Dankzij de universele koppeling van PAY. mogelijk met vrijwel elk webshopsysteem

Wij helpen jou graag verder

Neem snel en eenvoudig contact met ons op.
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.