ShopFactory

Webshop plugin door PAY.

Eenvoudig binnen enkele stappen een professionele webwinkel creëeren: ShopFactory

De eerste versie van het e-commerce systeem ShopFactory ontstond al in 1996, waarmee het één van de oudste systemen is gericht op webwinkels. Via een software-programma op uw PC kunt u met behulp van een WYSIWYG-editor eenvoudig binnen enkele stappen een professionele webwinkel opzetten.

Inmiddels wordt er via de ruim 243.000 aangesloten webshops jaarlijks ruim 2 miljard aan bestellingen verwerkt. Onlangs heeft ShopFactory ook een koppeling met het Pay.nl platform geïmplementeerd waardoor u onze betaalmethoden kunt integreren binnen jouw ShopFactory webwinkel.

Gratis proberen

ShopFactory is gedurende 30 dagen gratis te gebruiken. Daarna kan de merchant kiezen uit twee versies: Pro of Gold.

De Pro versie biedt vrijwel alle opties die een startende webwinkel wenst. Heb je meerdere webwinkels of richt je jouw onderneming op het buitenland? Dan biedt de Gold versie uitkomst. Beide versies bieden een gratis hostingservice inclusief domeinnaam. Via de optie 'Facebook shop' plaats je bovendien jouw webshop eenvoudig op een Facebook pagina zodat Facebook relaties direct via de Facebook pagina kunnen shoppen.

Wil je gebruik maken van de betaaldiensten van PAY. maar beschik je nog niet over een PAY.  account? Maak deze dan hier aan.

Instructiefilm: webwinkel starten met ShopFactory

Wij helpen jou graag verder

Neem snel en eenvoudig contact met ons op.
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.