Mijnwebwinkel

PAY. webshop plugin

Alles voor een succesvolle webshop met eindeloze mogelijkheden: Mijnwebwinkel

Mijnwebwinkel is de grootste aanbieder van alles-in-één webwinkelpakketten waarmee je eenvoudig jouw eigen webshop kunt opstarten. Daarmee willen ze iedereen voorzien van een eigen, succesvolle webwinkel. En ze zijn goed op weg. Ruim 42.000 webwinkeliers maken gebruik van het platform. Samen zijn ze goed voor 1.5 miljoen + transacties per jaar. Mijnwebwinkel PREMIUM webshops kunnen PAY. gebruiken als betaalsysteem in hun fysieke shop. Met de Kassa app en een pinterminal van PAY. laat je jouw klanten gemakkelijk, veilig en snel (contactloos) betalen.

image

Mobiel Point-of-Sale

De pinterminal van PAY. staat direct in verbinding met het point-of-sale systeem van Mijnwebwinkel: de Kassa app. Met de Mijnwebwinkel Kassa app heb je altijd zicht op je producten, voorraad en orders - waar je ook bent. In je winkel, marktkraam of bij een event: met de Kassa app rekenen je klanten overal snel en eenvoudig af.

Kernwaarden


Persoonlijk

Mijnwebwinkel levert niet alleen een systeem, maar ook persoonlijke ondersteuning. Zo staan de support toppers kosteloos paraat om je te helpen.

Gemakkelijk

Niet iedereen beschikt over dezelfde computer-skills. Daarom is het systeem dummy proof. En met feedback van gebruikers blijven ze het gebruiksgemak verbeteren.

Plezierig

Mijnwebwinkel zorgt ervoor dat jij van je droom een online succes kunt maken. Plezier staat daarbij voorop. Niet alleen bij jullie, maar ook bij hen op de werkvloer. Onder het motto “Happy selling!”.

Wij helpen jou graag verder

Neem snel en eenvoudig contact op.
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.