Leisureking

Webshop plugin door PAY.

Het totaalpakket voor reserveringen, betalingen en voorraadbeheer in dit online reserverings- en voorraadsysteem: LeisureKing

LeisureKing is een reserverings- en ticketsysteem dat zich richt op grote en kleine bedrijven in de vrijetijsdsbranche. Je kan hierbij denken aan attractieparken, musea, events maar ook aan fietsverhuurders, sloepverhuurders, escaperooms of bowlingbanen. De leisurebranche is enorm groot en juist kleinere bedrijven missen de aansluiting doordat ze veelal niet zijn geautomatiseerd. Doordat LeisureKing op “no cure no pay” basis werkt, is LeisureKing ook geschikt voor de kleinere bedrijven in de recreatiebranche.

Platforms

LeisureKing ontwikkelt verder voor de leisure-industrie verschillende platforms. Dit zijn nationale websites zoals www.nufietshuren.nl of www.nusloephuren.nl. De bedrijven die LeisureKing gebruiken staan dan ook automatisch en gratis op deze site vermeld.

Internationaal

Wanneer er dan bijvoorbeeld een fiets of sloep wordt verhuurd gaat de betaling automatisch via PAY. rechtstreeks naar de verhuurder. Naast deze platformen ontwikkelt LeisureKing in een hoog tempo een nieuw internationaal platform RentSeeDo.com. Op dit platform kunnen bezoekers zoeken naar activiteiten in de omgeving waar ze verblijven, in heel Europa. Daarna kunnen ze deze activiteit direct online reserveren en uiteraard afrekenen. PAY. zorgt ervoor dat alle betalingen in heel Europa correct worden afgehandeld.

Receptie Applicatie

LeisureKing heeft voor hotels, bungalowparken en VVV’s een slimme receptie-app ontwikkeld waardoor de toerist of gast ook aan de receptie een ticket van een activiteit in de buurt kan reserveren. De klant rekent in dit geval af bij het hotel of bungalowpark, maar deze locaties gebruiken ook een online tool op hun website om de activiteiten aan te bieden. Deze slimme applicatie zorgt er voor dat het verblijf wordt gekoppeld aan diverse activiteiten.

Events

Tickets voor een evenement worden via LeisureKing makkelijk verstuurd met barcodes. De tickets worden online verkocht, zonder tussenkomst van e-mail of telefoon. Binnen de omgeving van LeisureKing kan je aangeven op welke dag het event is en hoeveel tickets er beschikbaar zijn. Van kleine evenementen van de plaatselijke voetbalvereniging tot grote popconcerten en festivals kunnen op deze manier worden gemanaged. Uiteraard worden de betalingen via PAY. afgehandeld.

Koppeling via LeisureKing

Dankzij de eenvoudige koppeling met PAY. is de complete financiële afhandeling geregeld. Via het platform van Leisureking kan je automatisch een account aanmaken bij PAY. waardoor de betalingen snel en rechtstreeks op jouw saldo bijgeschreven worden. Je beheert op deze manier het hele marketing- en verkoopproces: van content, opbrengsten, reserveringen, beheer van materialen tot statistieken.

De universele koppeling met PAY. zorgt ervoor dat jouw potentiële klanten niet alleen met iDEAL, maar eventueel ook met creditcards, Bancontact, Giropay of één van de vele andere betaalopties kunnen afrekenen.

Wij helpen jou graag verder

Neem snel en eenvoudig contact met ons op.
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.