Zoeken
Sluiten
Plugin

LeisureKing: online reserverings- en voorraadsysteem.

LeisureKing is een reserverings- en ticketsysteem dat zich richt op grote en kleine bedrijven in de vrijetijsdsbranche. Je kan hierbij denken aan attractieparken, musea, events maar ook aan fietsverhuurders, sloepverhuurders, escaperooms of bowlingbanen. De leisurebranche is enorm groot en juist kleinere bedrijven missen de aansluiting doordat ze veelal niet zijn geautomatiseerd. Doordat LeisureKing op “no cure no pay” basis werkt, is LeisureKing ook geschikt voor de kleinere bedrijven in de recreatiebranche.

LeisureKing_Logo_Foto1
LeisureKing ontwikkelt ook platforms.

LeisureKing ontwikkelt verder voor de leisure-industrie verschillende platforms. Dit zijn nationale websites zoals www.nufietshuren.nl of www.nusloephuren.nl. De bedrijven die LeisureKing gebruiken staan dan ook automatisch en gratis op deze site vermeld.

Wanneer er dan bijvoorbeeld een fiets of sloep wordt verhuurd gaat de betaling automatisch via Pay. rechtstreeks naar de verhuurder. Naast deze platformen ontwikkelt LeisureKing in een hoog tempo een nieuw internationaal platform RentSeeDo.com. Op dit platform kunnen bezoekers zoeken naar activiteiten in de omgeving waar ze verblijven, in heel Europa. Daarna kunnen ze deze activiteit direct online reserveren en uiteraard afrekenen. Pay. zorgt ervoor dat alle betalingen in heel Europa correct worden afgehandeld.

 

Pay. plugin voor LeisureKing

Receptie applicatie

LeisureKing heeft voor hotels, bungalowparken en VVV’s een slimme receptie-app ontwikkeld waardoor de toerist of gast ook aan de receptie een ticket van een activiteit in de buurt kan reserveren. De klant rekent in dit geval af bij het hotel of bungalowpark, maar deze locaties gebruiken ook een online tool op hun website om de activiteiten aan te bieden. Deze slimme applicatie zorgt er voor dat het verblijf wordt gekoppeld aan diverse activiteiten.

 

Events

Tickets voor een evenement worden via LeisureKing makkelijk verstuurd met barcodes. De tickets worden online verkocht, zonder tussenkomst van e-mail of telefoon. Binnen de omgeving van LeisureKing kan je aangeven op welke dag het event is en hoeveel tickets er beschikbaar zijn. Van kleine evenementen van de plaatselijke voetbalvereniging tot grote popconcerten en festivals kunnen op deze manier worden gemanaged. Uiteraard worden de betalingen via Pay. afgehandeld.

Koppeling via LeisureKing.

Dankzij de eenvoudige koppeling met Pay. is de complete financiële afhandeling geregeld. Via het platform van Leisureking kan je automatisch een account aanmaken bij Pay. waardoor de betalingen snel en rechtstreeks op jouw saldo bijgeschreven worden. Je beheert op deze manier het hele marketing- en verkoopproces: van content, opbrengsten, reserveringen, beheer van materialen tot statistieken.

De universele koppeling met Pay. zorgt ervoor dat jouw potentiële klanten niet alleen met iDEAL, maar eventueel ook met creditcards, Bancontact, Giropay of één van de vele andere betaalopties kunnen afrekenen.

Toegang tot 50+ nationale en internationale betaalmethoden.

Waarom Pay. achter elke betaling?

Groeien met je onderneming betekent dat je zoveel mogelijk relevante data en inzichten nodig hebt. Die vind je in het dashboard en de Pay. app.

Voor je klanten biedt Pay. alle betaalmethoden die ze verwachten - en méér. Zo ontwikkel je een superieure customer experience en de hoogste conversie.

carbon_software-resource-cluster

Het breedste aanbod betaaloplossingen

Alle betaaloplossingen die je nodig hebt voor een optimale customer experience, online en in-store.

carbon_plug

Plugins voor eenvoudige integratie

Met de payment plugins van Pay. maak je snel en eenvoudig een koppeling met je webshop.

carbon_chat-bot

Conversieverhogende features

Mis geen betalingen meer met de conversieverhogende features die Pay. biedt.

carbon_user-favorite

De betaalpartner van duizenden bedrijven

Persoonlijke service en technische ondersteuning zodat je altijd de controle houdt.

Registreer nu en ontdek de voordelen van Pay.

Regel direct al je online en in-store betalingen.
laptop
Default CTA icon Ontvang al binnen 15 minuten online en in-store betalingen via het Pay. platform.
Default CTA icon
Alle betaalinformatie op één platform: online, in-store en omnichannel.
Default CTA icon
Maximaal inzicht in je betaalverkeer via uitgebreide rapportages