Websitebaker

PAY. plugin voor Websitebaker

Websitebaker

Websitebaker is een CMS systeem dat je met de module Bakery Shop kan uitbreiden tot een geschikte E-commerce oplossing voor de kleine tot middelgrote internetondernemer.

Voor de kleine tot middelgrote webshop

Met een webshop met Websitebaker kan je gebruik maken van verschillende handige functionaliteiten zoals SEO vriendelijke URL’s, de mogelijkheid tot check-out zonder registratie, verschillende categorieën toevoegen en nog veel meer. De basisfunctionaliteiten voor een webshop zijn met het Websitebaker systeem allemaal te verkrijgen.

Websitebaker website

image

Betaalsysteem voor Websitebaker

Maak jouw webshop compleet met het complete betaalsysteem van PAY. De installatie heb je in een handomdraai geregeld via onze plugin.

Met deze plugin kan je alle populaire betaalmethoden koppelen aan jouw webshop. Naast iDEAL kan je ook  creditcards, Bancontact / Mister Cash, Giropay of een van de vele andere betaalopties met één druk op de knop toevoegen. Zo heb je het complete betaalverkeer in één overzicht en onder één dak.

Download de gratis plugin

Ga je voor het systeem van Websitebaker plus Bakery? Met onze gratis plugin kan je op een eenvoudige manier onze services aan jouw betaalpagina toevoegen. Je downloadt de plugin via het Admin Panel. Wel heb je een account nodig om toegang te krijgen tot dit handige systeem. Gratis registreren.

Kies jouw versie

Onze plugin ondersteunt deze versie van Bakery Shop:

  • 1.5.4+

Wij helpen jou graag verder

Neem snel en eenvoudig contact met ons op.
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.