ShopIQ

Webshop plugin door PAY.

ShopIQ - hét ultieme e-commerce platform

ShopIQ is een door VertilinQ ontwikkeld content management systeem dat geliefd is bij webwinkeliers en e-commerce afdelingen in de fashion branche. Het innoverende CMS is niet meer weg te denken en zit boordevol handige functies die online processen automatiseert. En dat is handig als je effectief een webshop wil runnen. ShopIQ is er voor al jouw online en offline ambities!

ShopIQ_image01.png

ShopIQ

Via de PAY. plugin kan je gebruik maken van ShopIQ. Het systeem van ShopIQ is modulair opgebouwd waardoor je moeiteloos functies aan- of uit kan zetten en een CMS kan opzetten precies zoals jij dat voor ogen hebt! Zo kan je gemakkelijk (en automatisch) producten importeren en facturen uitwerken. Het dashboard brengt alle onderdelen voor het onderhoud van een webshop onder één applicatie. Hierdoor zie je ook in een oogopslag hoe jouw website presteert.

Met ShopIQ als CMS voor jouw fashion webwinkel sta je jouw klanten bij
gedurende de gehele customer journey en stimuleer je nieuwe bezoekers om de volgende stap te zetten!

ShopIQ POS

De ShopIQ POS (Point of Sale) verbindt online en offline sales en is ideaal voor webshops die hun aanbod ook in een fysieke winkel of showroom verkopen. Met ShopIQ POS kan je gemakkelijk jouw online én offline voorraad, evenals jouw verkochte producten via één systeem beheren.

In het ShopIQ POS systeem zijn alle gegevens van jouw e-commerce omgeving overgenomen waarbij jouw iPad als kassa kan fungeren. Zo kunnen klanten betalingen accepteren, klant data bekijken en toevoegen en retouren aanmaken (ook on the go). Het systeem kan op meerdere apparaten tegelijk draaien, zodat meerdere verkopers er tegelijkertijd mee kunnen werken. Er is geen gedoe met inloggen: iedere verkoper logt in via een gegenereerde QR-code!

ShopIQ_image02.png

De voordelen van ShopIQ via PAY:


Het ShopIQ platform

  • Overzichtelijk product- en voorraadbeheer
    Categoriseer producten en voeg ze gemakkelijk toe, zowel online als offline. Veranderingen worden realtime doorgevoerd.
  • Afrekenmodules
    Het hele bestelproces is met een paar klikken in te stellen. Via de PAY. plugin zijn er ook koppelingen met alle denkbare betaalmogelijkheden, waaronder iDEAL, creditcard en achteraf betaalmethoden. Door de volledig geïntegreerde module kan je direct na aanmelding betalingen ontvangen. In de backoffice van jouw ShopIQ webshop kan je de betalingen die via PAY. plaatsvinden gemakkelijk beheren. Je hoeft dus niet in te loggen op een aparte website. De kosten voor het gebruik van ShopIQ en de transactiekosten worden automatisch verrekend.
  • Diverse verzendopties
    Denk hierbij aan het tonen van de juiste verzendkosten per land en bestellingen, het beheren van verzendmethoden en het versturen van follow-up e-mails met een track & trace code.

Het ShopIQ POS systeem

Zoek met het ShopIQ POS systeem gemakkelijk producten op, kies de gewenste betaalmethode en voer eventuele kortingen door zoals je normaal in jouw webshop zou doen! Daarnaast kan je voor het extra stukje klantenbinding gemakkelijk een (aftersales) nieuwsbrief toevoegen.

Met ShopIQ verhoog je ook de mogelijkheden voor jouw klanten. Je kan ze op meerdere manieren laten betalen, voorradige producten thuis laten bezorgen of een factuur laten uitprinten óf e-mailen.

 

Klanten die gebruik maken van de ShopIQ mogelijkheden:


Maak gebruik van vele betaalmethoden, waaronder:

  • icon

Wij helpen jou graag verder

Neem snel en eenvoudig contact met ons op.
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.