Plugin

ShopIQ: hét ultieme e-commerce platform.

ShopIQ is een door WebIQ ontwikkeld content management systeem dat geliefd is bij webwinkeliers en e-commerce afdelingen in de fashion branche. Het innoverende CMS is niet meer weg te denken en zit boordevol handige functies die online processen automatiseert. En dat is handig als je effectief een webshop wil runnen. ShopIQ is er voor al jouw online en in-store ambities!

shopiq_bl_gr
ShopIQ.

Via de Pay. plugin kan je gebruik maken van ShopIQ. Het systeem van ShopIQ is modulair opgebouwd waardoor je moeiteloos functies aan- of uit kan zetten en een CMS kan opzetten precies zoals jij dat voor ogen hebt! Zo kan je gemakkelijk (en automatisch) producten importeren en facturen uitwerken. Het dashboard brengt alle onderdelen voor het onderhoud van een webshop onder één applicatie. Hierdoor zie je ook in een oogopslag hoe jouw website presteert.

Met ShopIQ als CMS voor jouw fashion webwinkel sta je jouw klanten bij gedurende de gehele customer journey en stimuleer je nieuwe bezoekers om de volgende stap te zetten. 

SHOP IQ PIC

ShopIQ POS.

De ShopIQ POS (Point of Sale) verbindt online en in-store sales en is ideaal voor webshops die hun aanbod ook in een fysieke winkel of showroom verkopen. Met ShopIQ POS kan je gemakkelijk jouw online én in-store voorraad, evenals jouw verkochte producten via één systeem beheren.

In het ShopIQ POS systeem zijn alle gegevens van jouw e-commerce omgeving overgenomen waarbij jouw iPad als kassa kan fungeren. Zo kunnen klanten betalingen accepteren, klant data bekijken en toevoegen en retouren aanmaken (ook on the go). Het systeem kan op meerdere apparaten tegelijk draaien, zodat meerdere verkopers er tegelijkertijd mee kunnen werken. Er is geen gedoe met inloggen: iedere verkoper logt in via een gegenereerde QR-code!

Het ShopIQ platform.

  • Overzichtelijk product- en voorraadbeheer
    Categoriseer producten en voeg ze gemakkelijk toe, zowel online als in-store. Veranderingen worden realtime doorgevoerd.
  • Afrekenmodules
    Het hele bestelproces is met een paar klikken in te stellen. Via de Pay. plugin zijn er ook koppelingen met alle denkbare betaalmogelijkheden, waaronder iDEAL, creditcard en achteraf betaalmethoden. Door de volledig geïntegreerde module kan je direct na aanmelding betalingen ontvangen. In de backoffice van jouw ShopIQ webshop kan je de betalingen die via Pay. plaatsvinden gemakkelijk beheren. Je hoeft dus niet in te loggen op een aparte website. De kosten voor het gebruik van ShopIQ en de transactiekosten worden automatisch verrekend.
  • Diverse verzendopties
    Denk hierbij aan het tonen van de juiste verzendkosten per land en bestellingen, het beheren van verzendmethoden en het versturen van follow-up e-mails met een track & trace code.

 

De voordelen van ShopIQ via Pay. 

Zoek met het ShopIQ POS systeem gemakkelijk producten op, kies de gewenste betaalmethode en voer eventuele kortingen door zoals je normaal in jouw webshop zou doen! Daarnaast kan je voor het extra stukje klantenbinding gemakkelijk een (aftersales) nieuwsbrief toevoegen.


Met ShopIQ verhoog je ook de mogelijkheden voor jouw klanten. Je kan ze op meerdere manieren laten betalen, voorradige producten thuis laten bezorgen of een factuur laten uitprinten óf e-mailen.

Toegang tot 50+ nationale en internationale betaalmethoden.

Waarom Pay. achter elke betaling?

Groeien met je onderneming betekent dat je zoveel mogelijk relevante data en inzichten nodig hebt. Die vind je in het dashboard en de Pay. app.

Voor je klanten biedt Pay. alle betaalmethoden die ze verwachten - en méér. Zo ontwikkel je een superieure customer experience en de hoogste conversie.

 

 

carbon_software-resource-cluster

Het breedste aanbod betaaloplossingen

Alle betaaloplossingen die je nodig hebt voor een optimale customer experience, online en in-store.

carbon_plug

Plugins voor eenvoudige integratie

Met de payment plugins van Pay. maak je snel en eenvoudig een koppeling met je webshop.

carbon_chat-bot

Conversieverhogende features

Mis geen betalingen meer met de conversieverhogende features die Pay. biedt.

carbon_user-favorite

De betaalpartner van duizenden bedrijven

Persoonlijke service en technische ondersteuning zodat je altijd de controle houdt.

Registreer nu en ontdek de voordelen van Pay.

Regel direct al je online en in-store betalingen.
laptop
Default CTA icon Ontvang al binnen 15 minuten online en in-store betalingen via het Pay. platform.
Default CTA icon
Alle betaalinformatie op één platform: online, in-store en omnichannel.
Default CTA icon
Maximaal inzicht in je betaalverkeer via uitgebreide rapportages