Payt

Pay.nl plugin voor Payt

Payt

Via Payt is het mogelijk om openstaande facturen te incasseren. Via een vast bedrag is het mogelijk om een incassotraject te starten. Tijdens het incassotraject wijst Payt de schuldenaar op verschillende manieren en momenten op de openstaande vordering.

Communicatie vindt plaats d.m.v brieven, (aangetekende) e-mailberichten met directe betaalmogelijkheid en sms-berichten. Daarnaast wordt een schuldenaar ook telefonisch benaderd.

payt.nl website

image

Hosted solution

U kunt de betalingen van de Payt.nl incasso's laten verlopen via de betaalmethoden van Pay.nl. Doordat een koppeling met Pay.nl rechtstreeks in het systeem van Payt.nl is verwerkt, is het gebruik van een plugin overbodig.

Koppeling met Payt.nl

Om de koppeling tussen Pay.nl en Payt.nl op te zetten dient u eenmalig uw service ID en API token in te voeren. Deze 2 gegevens ontvangt u nadat u een dienst heeft aangemaakt via het tabblad 'Beheren' - 'Diensten' in uw Admin Panel.

Wij helpen u graag verder

Neem snel en eenvoudig contact met ons op.
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.