Payt

Debiteurenbeheerplugin van Payt

Facturen en herinneringen volledig geautomatiseerd versturen met een betaalwijze die altijd bij jouw klant past: Payt debiteurenbeheer software

Payt is het grootste geautomatiseerde debiteurenbeheer platform van Nederland. Payt ziet het als haar uitdaging om het debiteurenbeheer van uw organisatie persoonlijker, efficiënter en effectiever te maken. Dat doet Payt door het proces te automatiseren, zonder daarbij het belang van persoonlijk contact tussen klant en debiteur uit het oog te verliezen. Payt bewijst dat facturen betaald krijgen makkelijker, effectiever en sneller kan.

Snellere betalingen

Payt voegt aan ieder bericht, dat naar debiteuren gestuurd wordt, ook een betaalmogelijkheid toe. Via Pay kunnen wij onze klanten en hun debiteuren in meerdere Europese landen online betaalmogelijkheden aanbieden. Voor België bieden we bijvoorbeeld Bancontact aan. In Duitsland Sofort. En in Nederland is dat uiteraard iDEAL. Bijzonder voor deze functionaliteit is dat deze betaling rechtstreeks van debiteur naar leverancier geboekt wordt. Zo heeft u uw geld zonder vertraging op de rekening. Maar bovenal, maakt het automatisch afletteren erg eenvoudig. Dit in tegenstelling tot andere payment service providers die dagelijks alle betalingen samenvoegen en in 1 bedrag doorstorten. Zo zorgt betaalgemak voor snellere betalingen en een vermindering van afletterwerk.

Betere communicatie

Door helder te communiceren weet je de grootste groepen wanbetalers al te bereiken. En deze gaan doorgaans over tot betalen, zonder verdere benodigde communicatie. Een groep heeft liquiditeitsproblemen en wil graag een afspraak maken. Een andere grote groep zijn debiteuren die nog een vraag hebben over de inhoud/hoogte van de factuur. Voor al deze groepen heeft Payt alle functies geïntegreerd in haar software. Heldere communicatie zorgt voor goede afspraken die vaak leiden tot betaling. Maar vooral ook tot tevreden klanten!

Voorfinanciering van facturen

Via onze software kunt u, naast het gemiddeld 30% sneller innen van uw facturen, uw openstaande facturen ook voorfinancieren. Wij noemen het wel factoring 2.0. Omdat u zelf in controle blijft over uw facturen en dus ook de klantrelatie. Maar ook omdat u zelf kunt beslissen wanneer u over de financiering wilt beschikken. En wanneer u het niet nodig, boekt u het gewoon weer terug. En dit alles tegen een hele lage rente. Lees meerKoppeling via Payt

Wanneer u de signup van Payt doorloopt, maakt u automatisch ook een account aan bij PAY. Wij leiden u volledig door het proces. Vervolgens integreren wij de door u gekozen betaalmogelijkheden in uw facturen en herinneringen. Zo eenvoudig hebben we het voor u gemaakt.

Wij helpen jou graag verder

Neem snel en eenvoudig contact met ons op.
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.