Payt

PAY. plugin voor Payt

Payt

Via Payt is het mogelijk om openstaande facturen te incasseren. Via een vast bedrag is het mogelijk om een incassotraject te starten. Tijdens het incassotraject wijst Payt de schuldenaar op verschillende manieren en momenten op de openstaande vordering.

Communicatie vindt plaats d.m.v brieven, (aangetekende) e-mailberichten met directe betaalmogelijkheid en SMS berichten. Daarnaast wordt een schuldenaar ook telefonisch benaderd.

Payt website

image

Hosted solution

Je kan de betalingen van de Payt incasso's laten verlopen via de betaalmethoden van PAY. Doordat een koppeling met PAY rechtstreeks in het systeem van Payt is verwerkt, is het gebruik van een plugin overbodig.

Koppeling met Payt

Om de koppeling tussen PAY. en Payt op te zetten, dien je eenmalig jouw service ID en API token in te voeren. Deze twee gegevens otnvang je nadat je een dienst hebt aangemaakt via het tabblad 'Beheren' - 'Diensten' in jouw Admin Panel.

Wij helpen jou graag verder

Neem snel en eenvoudig contact met ons op.
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.