MyShop

Webshop plugin door PAY.

Succesvol online ondernemen met een op maat gemaakte B2C of B2B webwinkel: MyShop

Van complete webshop voor ieder apparaat tot Facebook shop. Met het MyShop systeem is het allemaal mogelijk. 

iDEAL en meer voor myShop.com

Als je een webshop hebt bij myShop.com (voorheen mijnWinkel.nl) is een koppeling met de goedkope betaaloplossingen van PAY. zo geregeld. In jouw beheeromgeving hoeft alleen maar jouw account-ID ingevuld te worden en je kan direct aan de slag met iDEAL en al onze andere betaalmethoden. Het account-ID vind je in jouw PAY. Admin Panel. 

Hosted webshop solution

Via MyShop.com kan je altijd gebruik maken van onze betaaloplossingen. Doordat een koppeling met PAY. rechtstreeks in het systeem van myShop.com is verwerkt, is het gebruik van een plugin overbodig. Je kan de hele installatie eenvoudig en snel regelen via de backoffice van jouw webshop.

Sjablonen, SEO en meer features

Voor de layout van jouw webshop heb je bij myShop de keuze uit tientallen designs, kleuren en tinten. Ook voor een eigen vormgeving kan je het systeem gebruiken en alles geheel in jouw eigen stijl inrichten. Een ander pluspunt is dat de MyShop sites qua SEO prima in elkaar steken en daardoor goed vindbaar zijn via zoekmachines.

Laatste nieuws over MyShop
Betaalmethoden voor uw myShop of Luondo webwinkel
Lees verder
Nieuw: koppeling met myShop.com
Lees verder

Wij helpen jou graag verder

Neem snel en eenvoudig contact met ons op.
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.