MyShop

Pay.nl plugin voor MyShop

MyShop

Van complete webshop geschikt voor ieder apparaat, tot Facebook shop... Met het myShop.com systeem is het allemaal mogelijk. Of u zich nu richt op de zakelijke of particuliere klant.

iDEAL en meer voor myShop.com

Als u een webshop heeft bij myShop.com (voorheen mijnWinkel.nl), is een koppeling met de goedkope betaaloplossingen van Pay.nl zo geregeld. In uw beheeromgeving hoeft alleen maar uw account-ID in te vullen en u kunt direct aan de slag met iDEAL en al onze andere betaalmethoden. Uw account-ID vindt u in uw Pay.nl Administration Panel. Natuurlijk moet u zich wel eerst even (gratis) registreren.

myshop.com website

image

Hosted webshop solution

Via MyShop.com kunt altijd gebruik maken van onze betaaloplossingen. Doordat een koppeling met Pay.nl rechtstreeks in het systeem van myShop.com is verwerkt, is het gebruik van een plugin overbodig. U kunt de hele installatie eenvoudig en snel regelen, via de backoffice van uw webshop.

Sjablonen, SEO en meer features

Voor de lay-out van uw webshop heeft u bij myShop de keuze uit tientallen designs, kleuren en tinten. Ook voor een eigen vormgeving kunt u het systeem gebruiken en alles geheel in uw eigen stijl inrichten. Een ander pluspunt is dat de MyShop sites qua SEO prima in elkaar steken en daardoor goed vindbaar zijn via zoekmachines

Laatste nieuws over MyShop
Betaalmethoden voor uw myShop of Luondo webwinkel
Lees verder
Nieuw: koppeling met myShop.com
Lees verder

Wij helpen u graag verder

Neem snel en eenvoudig contact met ons op.
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.