J2Store

Webshop plugin door PAY.

Joomla winkelwagen & e-commerce extensie: J2Store

J2Store is een gebruiksvriendelijke Joomla extensie, compatibel met zowel Joomla versie 2.5 als 3.x. Het toevoegen van producten, prijzen, categorieen etc. is zeer snel te realiseren door middel van enkele muisklikken. Volgens J2Store is het mogelijk om binnen 10 minuten uw eigen webshop op te zetten.

Er zijn 4 verschillende pakketten beschikaar: Basic, Standard, Professional en Developer. De pakketten verschillen in mogelijkheden en prijs. Het Basic pakket biedt vanzelfsprekend de minste opties maar is daarentegen wel gratis beschikbaar. Beginnen webshops kunnen met dit pakket prima uit de voeten.

Download de plugin

De plugins die ontwikkeld zijn door PAY. worden altijd gratis aangeboden. De PAY. plugin voor J2Store is echter door een derde partij gemaakt. Ze vragen hiervoor een eenmalige vergoeding van $ 20,00. De plugin komt met een duidelijke stap-voor-stap handleiding zodat de betaalmethoden van PAY. snel geïntegreerd kunnen worden.

Beschikbare betaalmethoden

De PAY. plugin van J2Store biedt alle beschikbare betaalopties. Je kan dus jouw klanten laten afrekenen via iDEAL, Bancontact, creditcard, MyBank, SOFORT banking en AfterPay. Een compleet overzicht van alle beschikbare betaalmethoden vind je op de plugin pagina van J2Store.

Wij helpen jou graag verder

Neem snel en eenvoudig contact met ons op.
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.