Dantocart

PAY. plugin voor Dantocart

Dantocart

Heeft u voor de ontwikkeling van uw webshop gekozen voor het software pakket van Dantocart? Dan installeert u met onze plugin eenvoudig en snel alle betaalmethoden aan uw webwinkel. Dantocart is een Engelstalig open source systeem en is gebaseerd op OpenCart en Karzina.

Betaalsysteem voor Dantocart

Uw Dantocart webshop is zonder een betaalsysteem met iDEAL en alle andere populaire services natuurlijk niet compleet. Daarom bieden wij u een gratis plugin aan voor deze op OpenCart gebaseerde e-commerce oplossing. U kunt met deze kant-en-klare koppeling in een handomdraai onze populaire betaalmethoden aan uw webshop koppelen. U voegt in ons systeem uw webshop toe en kunt u zelf de gewenste betaalopties activeren. Nadat u heeft aangegeven van welk webshopsysteem u gebruik maakt, kunt u direct bijbehorende plugin downloaden.

image

Download de gratis plug-in

Met een persoonlijk account bij PAY. heeft u toegang tot al onze plugins en handleidingen. Wilt u direct aan de slag, maar heeft u nog geen account? Maak deze direct een gratis account Heeft u al toegang tot het Administration Panel? Dan kunt u uw website toevoegen in ons systeem. Na het doorlopen van de zogeheten wizard, kunt u uw plugin direct downloaden

Kies uw versie

De PAY. betaalmethoden plugin ondersteunt de volgende versie versie van Dantocart:

  • 3.0.2+

Wij helpen u graag verder

Neem snel en eenvoudig contact met ons op.
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.