Dantocart

PAY. plugin voor Dantocart

Dantocart

Heb je voor de ontwikkeling van jouw webshop gekozen voor het software pakket van Dantocart? Dan installeer je met onze plugin eenvoudig en snel alle betaalmethoden aan jouw webwinkel. Dantocart is een Engelstalig open source systeem en is gebaseerd op OpenCart en Karzina.

Betaalsysteem voor Dantocart

Jouw Dantocart webshop is zonder een betaalsysteem met iDEAL en alle andere populaire services natuurlijk niet compleet. Daarom bieden wij jou een gratis plugin aan voor deze op OpenCart gebaseerde e-commerce oplossing. Je kan met deze kant-en-klare koppeling in een handomdraai onze populaire betaalmethoden aan jouw webshop koppelen. Je voegt in ons systeem jouw webshop toe en je kan zelf de gewenste betaalopties activeren. Nadat je hebt aangegeven van welk webshopsysteem je gebruikmaakt, kan je direct de bijbehorende plugin downloaden.

image

Download de gratis plugin

Met een persoonlijk account bij PAY. heb je toegang tot al onze plugins en handleidingen. Wil je direct aan de slag, maar heb je nog geen account? Maak deze direct een gratis account Heb je al toegang tot het Admin Panel? Dan kan je jouw website toevoegen in ons systeem. Na het doorlopen van de zogeheten wizard kan je jouw plugin direct downloaden.

Kies jouw versie

De PAY. betaalmethoden plugin ondersteunt de volgende versie versie van Dantocart:

  • 3.0.2+

Wij helpen jou graag verder

Neem snel en eenvoudig contact met ons op.
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.