Exact boekhoudmodule

Indien u gebruikt maakt van het online boekhoudprogramma Exact Online is het via diverse koppelingen mogelijk om de transactiegegevens in te lezen en openstaande facturen af te letteren in Exact Online.

Hoe werkt het?

Via de Aflettermodule van Dealer4Dealer of Advisie worden clearingspecificaties ingelezen. Het totaalbedrag van de clearing wordt geparkeerd op een tussenrekening binnen uw boekhouding. Vervolgens worden alle binnenkomen gelden tegen de openstaande facturen afgeletterd. Zo weet u zeker dat uw boekhouding sluitend is en hebt u hier geen omkijken meer naar.

Exact boekhoudmodule

Avisie - Aflettermodule.nl

Gebruikt u Exact Globe of Exact Online en kost afletteren u teveel tijd, dan is de Aflettermodule van Advisie de oplossing! De Aflettermodule installeert u eenvoudig zelf via een eenvoudige wizard. Hierdoor heeft u dus geen installatiekosten. De module automatiseert het afletteren. Het enige wat u hoeft te doen is het inlezen van de betaalspecificatie van Pay.nl. De aflettermodule doet vervolgens de rest.

Uiteraard houdt de aflettermodule rekening met de kosten per transactie. Tevens worden grote accounts ondersteund waarbij veel betalingen moeten worden afgeletterd, voor één vaste prijs per maand. Daarnaast heeft Advisie een support afdeling die foutmeldingen proactief oplost en bij wie u terecht kunt.

Meer info over Aflettermodule.nl

Dealer4Dealer

U maakt een account aan bij Dealer4Dealer, een van onze businesspartners. Zij hebben een plugin ontwikkeld die geautomatiseerd al uw transacties matcht met uw webshopfacturen. Na aanmelding en installatie van de module kunt u direct aan de slag.

De aflettermodule van Dealer4Dealer zorgt ervoordat de werkzaamheden geautomatiseerd plaatsvinden volgens de betalingspecificaties van Pay.nl. U downloadt de betaalspecificaties in csv om ze vervolgens in te lezen in de aflettermodule. De aflettermodule haalt de openstaande posten op uit Exact Online en matcht deze met de clearing. Hierbij wordt rekening gehouden met de kosten per transactie, waardoor uw administratie op orde is.

Meer info over Dealer4Dealer

Beschikbaarheid

De Exact Online aflettermodule is standaard beschikbaar in alle pakketten.

Kosten

Gebruik van de Exact Online aflettermodule is in alle pakketten gratis. Wel heeft u hiervoor een account bij Dealer4Dealer of Advisie nodig.

Meer informatie over onze pakketten of direct registreren?

XS - Pioneer PIONEER Beschikbaar
S - Professional PROFESSIONAL Beschikbaar
M - Business BUSINESS Beschikbaar
L - Corporate CORPORATE Beschikbaar

meer features

 • Exact boekhoudmodule

  Aflettermodule voor uw Exact boekhoudprogramma

  MEER INFO
 • API testsuite

  Eenvoudig en snel de API's van Pay.nl testen

  MEER INFO
 • Authenticatie anno 2019

  Secure toegang anno 2019 tot uw Admin Panel

  MEER INFO
 • Export

  MT940 en Csv bestanden exporteren voor uw boekhouding

  MEER INFO