Zoeken
Sluiten
Boekhoudkoppelingen

Automatisch je boekhouding bijwerken. 

Pay. biedt integraties met meerdere boekhoudsystemen die je helpen bij het automatisch importeren en afletteren van transacties.

Het bijhouden van je boekhouding kan een tijdrovende klus zijn, maar dankzij de automatiseringsoplossingen van Pay, is dit niet langer het geval. Deze integraties zijn vooral gunstig voor bedrijven die gebruikmaken van een webshop, zoals een Exact Online webshop.

PAY. Beeldbank fotografie0830

Dankzij automatisering meer tijd voor wat er écht belangrijk is: je bedrijf laten groeien. 

Tijd is waardevol. En dankzij technologische ontwikkelingen kunnen ondernemers nu meer tijd besteden aan de groei van hun bedrijf, in plaats van zich bezig te houden met tijdrovende taken, zoals boekhouding.

Het handmatig bijhouden van je boekhouding kan uren duren, wat afbreuk doet aan de tijd die je zou kunnen besteden aan het uitbouwen van je bedrijf. Met Pay.'s automatiseringsoplossingen hoeft dit echter niet langer het geval te zijn. Met behulp van Pay.'s innovatieve technologie worden je financiële transacties automatisch bijgewerkt, waardoor je meer tijd overhoudt om je te concentreren op wat echt belangrijk is voor je bedrijf: succes. 

PAY. Sfeerfotografie9173

Koppelingen

Directe koppelingen met diverse systemen. 

1. Exact Online (xCore): Deze integratie is van groot belang, vooral voor bedrijven die een exact online-koppeling met hun webshop hebben. Het biedt realtime-updates en synchronisatie tussen de webshop en de boekhouding. Dit maakt het eenvoudig voor een exact online webshop om transacties nauwkeurig bij te houden.

2. e-Boekhouden.nl: Een naadloze integratie die alle transacties automatisch importeert in je e-Boekhouden.nl account.

3. Twinfield: Met deze koppeling kunnen je financiële transacties snel en eenvoudig worden gesynchroniseerd met Twinfield.

4. Yuki: De integratie met Yuki maakt het gemakkelijk om financiële data automatisch te importeren in je Yuki boekhoudpakket.

Al je transactiegegevens op één plek. 

Deze integraties zijn vooral gunstig voor bedrijven die gebruikmaken van een webshop, zoals een Exact Online webshop. Een Exact Online koppeling webshop stelt je in staat om al je transactiegegevens op één centrale plek te beheren, waardoor je een helder overzicht hebt van je financiën. Dit zorgt voor een soepele, georganiseerde en tijdbesparende manier om je boekhouding bij te houden.

Maar wat als je geen boekhoudkoppeling hebt? Ook dan biedt Pay. een oplossing. Met de Pay. Synchronisatiemodule kun je transactiegegevens automatisch genereren om te importeren in je boekhoudsysteem. Deze geavanceerde tool bespaart je niet alleen tijd, maar zorgt er ook voor dat je financiële administratie nauwkeurig en up-to-date is.

Automatische boekhouding

Pay.'s Synchronisatiemodule.

Met de Pay. Synchronisatiemodule kun je verschillende bestanden automatisch genereren en versturen in het formaat en de frequentie die je wenst. Dit geeft je de mogelijkheid om te beslissen hoe vaak je updates wilt ontvangen en in welk formaat je deze wilt ontvangen. Hiermee krijg je volledige controle over je boekhoudkundige processen, waardoor je boekhouding naadloos in je dagelijkse werkzaamheden wordt geïntegreerd.

De module is ontworpen met de gebruiker in gedachten. Of je nu liever wekelijkse updates ontvangt of realtime rapporten wenst te hebben, je kunt de frequentie instellen op een manier die past bij je bedrijfsbehoeften. Hierdoor ben je altijd op de hoogte van de laatste financiële stand van zaken, waardoor je proactief zakelijke beslissingen kunt nemen.

Bovendien biedt de Pay. Synchronisatiemodule je de mogelijkheid om te kiezen in welk formaat je de bestanden wilt ontvangen. Dit betekent dat je de bestanden kunt laten genereren in een formaat dat naadloos kan worden geïntegreerd in je huidige boekhoudsysteem. Of je nu kiest voor MT940, CSV of een ander ondersteund formaat, je kunt erop vertrouwen dat je alle benodigde informatie krijgt op een manier die voor jou het zinvolst is.

Bestandsformaten. 

De bestandsformaten die ondersteund worden door de Pay. Synchronisatiemodule zijn onder andere:

1. MT940: Dit is een standaard bestandsformaat dat wordt gebruikt voor het uitwisselen van financiële bankafschriften.
2. CSV (minimaal): Dit formaat bevat de cruciaalste informatie van je transacties.
3. CSV (met klantgegevens): Dit is een uitgebreider CSV-formaat dat ook klantgegevens bevat.
4. Coda XML: Dit is een standaard bestandsformaat voor het uitwisselen van Belgische bankafschriften.

Manieren van versturen.

Met de Pay. Synchronisatiemodule kunnen bestanden op verschillende manieren naar je worden verzonden:

1. E-mail: Je ontvangt je bestanden rechtstreeks in je inbox.
2. SFTP: De bestanden worden geüpload naar je servers.
3. API: De bestanden worden gepusht naar je eigen API endpoint.
4. Gekoppeld boekhoudpakket: De bestanden worden direct gesynchroniseerd met je boekhoudpakket.

Dankzij deze geavanceerde functionaliteiten kun je je richten op wat echt belangrijk is - het laten groeien van je bedrijf, terwijl Pay. voor je boekhouding zorgt. Met functies zoals de exact online-koppeling voor webshops, helpt Pay. je om je boekhouding te automatiseren en je bedrijfsprocessen te optimaliseren. Dus of je nu een exact online webshop hebt of overweegt er een te starten, Pay. biedt de perfecte oplossing voor je boekhoudkoppeling.

Meer features van Pay.

Icon 1

Uitgebreide rapportages

Verhoog je conversie met de inzichten en rapportages van Pay. Alle data die je nodig hebt met uitgebreide filter- en zoekopties.
icon 2

Recurring payments

Terugkerende betalingen voor abonnementen en lidmaatschappen zet je eenvoudig klaar met de recurring payments feature van Pay.
icon 4

Conversie optimalisatie

Google Analytics Sync. van Pay. zorgt dat de transactiedata in Google Analytics gesynchroniseerd wordt met de data in de backend van je webshop.
icon-24

Pay by link

Genereer betaalverzoeken en stuur ze naar je klant, direct vanuit het Pay. admin panel. Zo kunnen klanten zelf een betaalmethode kiezen.

Registreer nu en ontdek de voordelen van Pay.

Regel direct al je online en in-store betalingen.
laptop
Default CTA icon Ontvang al binnen 15 minuten online en in-store betalingen via het Pay. platform.
Default CTA icon
Alle betaalinformatie op één platform: online, in-store en omnichannel.
Default CTA icon
Maximaal inzicht in je betaalverkeer via uitgebreide rapportages