Huis & Tuin Cadeau

Het leukste wooncadeau van Nederland!

Huis & Tuin Cadeau

Huis & Tuin Cadeau is het leukste cadeau voor iemand die gaat verhuizen, samenwonen of gewoon zijn/haar huis of tuin wil opleuken. Deze unieke cadeaukaart is te besteden bij ruim 1000 woonwinkels en tuincentra zoals Dille & Kamille, Riverdale, Blokker, Xenos, Eijerkamp, Groenrijk en nog veel meer. Van de nieuwste meubels en meest trendy woonaccessoires tot praktisch klusmateriaal en prachtige planten of bloemen: jouw klant ontdekt het allemaal met de cadeaukaart van Huis & Tuin Cadeau.

Betaalmethode Huis&Tuin Cadeau

Hoe werkt het?

  1. Saldo en verloopdatum: op de achterkant van de cadeaukaart of op de digitale gift vindt jouw klant zijn unieke kaartcode en pincode. Op de fysieke cadeaukaart zit de pincode achter een beschermlaagje die jouw klant dient weg te krassen. De kaartcode en pincode kunnen op de website worden ingevoerd. Jouw klant ziet dan direct zijn saldo en de verloopdatum.
  2. De cadeaukaart is te gebruiken in een winkel of een webshop naar eigen keuze: jouw klant kan zijn Huis & Tuin Cadeau besteden op het volledige assortiment van alle woonwinkels en tuincentra. Alle acceptanten zijn te vinden op www.huisentuincadeau.com.
  3. Betalen met de cadeaukaart: jouw klant kan betalen met de cadeaukaart of de digitale gift. Wanneer jouw klant de digitale variant van Huis & Tuin Cadeau heeft, dient hij deze geprint mee te nemen om te gebruiken als betaalmiddel. Is het door jouw klant gekozen product goedkoper dan het saldo op zijn cadeaukaart? Dan blijft het resterende saldo natuurlijk op de cadeaukaart staan om een andere keer te besteden. Is het saldo op de kaart lager? Dan kan jouw klant het restant bijbetalen.

Huis & Tuin Cadeau activeren?

Via het Admin Panel kan jij Huis & Tuin Cadeau activeren als betaalmethode binnen jouw webshop.

Na de activatie dien je als laatste stap de Huis & Tuin Cadeau overeenkomst te ondertekenen die inmiddels klaar staat in jouw Admin Panel.

Standaard plugins

PAY. heeft voor haar klanten standaard plugins ontwikkeld voor diverse populaire webshop modules. Hiermee kan jij zonder de code aan te passen al onze betaalmethoden aan jouw webshop toevoegen en tegelijkertijd heb jij al jouw betaaloplossingen onder één dak. Ook als jij gebruik maakt van een eigen systeem, kan jij gebruik maken van onze betaaldiensten. Aan de hand van een voorbeeldcode kan jij de gewenste betaalmethoden namelijk eenvoudig aan jouw webshop toevoegen.

Geldstroom via PAY.

Het is niet nodig om een account aan te maken bij Huis & Tuin Cadeau. De Huis & Tuin Cadeau transacties komen namelijk binnen via Stichting PAY. en worden middels een clearing naar jou uitgekeerd.

Huis & Tuin Cadeau is een closed-loop cadeaukaart. Dit betekent dat de winkel die de kaart uitgeeft ook
de partij is die de kaart verzilvert.

De voordelen op een rij
  • De betaling loopt via Stichting PAY.
  • Direct te gebruiken in jouw webshop
  • Sterk acceptantennetwerk met een breed aanbod
  • Eenvoudig te integreren binnen onze webshop plugins
  • Zowel online als via fysieke retail te koop
  • Promotie via de website van Huis & Tuin Cadeau

Huis & Tuin Cadeau beschikbaarheid

xs Pioneer Full service
xs Professional Full service
xs Business Full service
xs Corporate Full service

Laatste nieuws over Huis & Tuin Cadeau
Belangrijk: nieuwe regels omtrent cadeaukaarten
Lees meer
PAY. verwelkomt Huis & Tuin Cadeau
Lees meer

Beschikbaarheid

De Huis & Tuin Cadeaukaart wordt gebruikt in Nederland.
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.