Pay per minute

Telefonisch betalen per minuut

Pay per minute

Via het internet heeft u toegang tot foto's, video's, artikelen en allerlei andere content. Vaak is dit gratis beschikbaar, maar in sommige gevallen moet hier eerst voor betaald worden. PAY. heeft hiervoor de betaaloplossing 'toegang per minuut'. Dit houdt in dat zolang uw bezoeker betaalt, hij toegang krijgt tot de gevraagde content op uw website. Op het moment dat uw bezoeker de betaling stopt, wordt de toegang automatisch afgesloten. Met onze techniek verzorgen wij dagelijks duizenden betalingen per minuut.

Hoe werkt het?

Om toegang te krijgen hoeven uw klanten alleen te bellen naar een betaald telefoonnummer. Zolang de verbinding actief is, hebben zij toegang tot een (afgeschermd) gedeelte van de website. Uw klanten hebben duidelijk inzicht in de kosten die zij maken, en kunnen ophangen wanneer ze willen.

image
Beschikbaarheid

De optie 'Pay per minute' is standaard beschikbaar in alle pakketten.

Kosten

Voor het gebruik van de optie 'Pay per minute' worden kosten per minuut in rekening gebracht. Deze kosten zijn afhankelijk van het gekozen servicenummer.

Meer informatie over onze pakketten of direct registreren?

Pay per minute

xs Pioneer Beschikbaar
xs Professional Beschikbaar
xs Business Beschikbaar
xs Corporate Beschikbaar
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.