SitePack

Webshop plugin door PAY.

Dé alles-in-één oplossing voor een complete webwinkel oplossing inclusief hosting en domeinnaam: SitePack

Dé alles-in-één oplossing voor een complete webwinkel oplossing inclusief hosting en domeinnaam. SitePack is het nieuwe online platform waar je zelf gemakkelijk en snel je eigen webwinkel kan maken. Het platform is een compleet pakket waardoor je je nooit meer zorgen hoeft te maken over updates. Door gebruik te maken van de gratis PAY. module koppel je de webwinkel bij SitePack snel en eenvoudig aan je PAY. account. Je kan momenteel al kiezen uit diverse populaire betaalmethoden.

De webwinkel markt ontwikkelt zich nog steeds in sneltreinvaart. SitePack is daarom ook wekelijks bezig om nieuwe functionaliteiten toe te voegen aan het platform. Een groot onderdeel daarvan is SEO: de adviezen van de grote zoekmachines worden continue in de gaten gehouden om de SEO optimalisatie nog beter uit te voeren. Heb je bijvoorbeeld een winkel met vaste openingstijden? Dan zorgt SitePack ervoor dat zoekmachines dit optimaal kunnen begrijpen.

Kwaliteit voorop: dat is waar we voor staan. We gaan voor de best mogelijke koppelingen en ervaringen van je klanten in een mooie webwinkel.

image

Gebruik onderstaande partnercode als je een nieuwe SitePack webwinkel maakt voor een korting van 25% (de eerste 3 maanden):
paynl

Premium ondersteuning

Omdat SitePack altijd voor hoge kwaliteit gaat, proberen we ook de ondersteuning steeds te verbeteren. We hebben een complete ondersteuning afdeling met de veelgestelde vragen, je kan je vraag stellen via een ticket en als kers op de taart: SitePack is op werkdagen ook telefonisch bereikbaar.

Hosted alles-in-één oplossing

SitePack is een compleet pakket waarbij je webwinkel hosting en domeinnaam al zijn inbegrepen in het maandabonnement. Zij verzorgen dus alle beveiliging, techniek en updates waardoor je klanten van een stabiele en snelle webwinkel (blijven) genieten.

De voordelen van SitePack op een rij:

Gemakkelijk te gebruiken
SitePack luistert graag naar de feedback van haar klanten waardoor het platform al behoorlijk makkelijk in gebruik is. Heb je een idee of wil je dat er iets makkelijker wordt? Laat het ons weten, dan gaan we er waarschijnlijk mee aan de slag!

Vast maandbedrag & geen opstartkosten
SitePack klanten komen nooit voor onverwachte kosten te staan. Zo wordt er een vast maandbedrag gehanteerd voor alle klanten. Het is zelfs mogelijk om maandelijks op te zeggen. SitePack heeft ook geen vaste opstartkosten.

thumbnail_image001.png

PAY. koppelingen
De betalingen kunnen makkelijk via PAY. verlopen met een gratis module binnen SitePack. De meest populaire betaalmethoden zijn met enkele klikken geactiveerd in je nieuwe webwinkel.

SEO-proof platform
Het platform van SitePack wordt continue verbeterd op het gebied van SEO. Op deze manier is je webwinkel altijd goed te vinden in de meest populaire zoekmachines.

Design en thema’s

SitePack biedt diverse thema’s aan, deze bepalen het een groot deel van je branding en uiterlijk van de webwinkel. Alle thema’s zijn volledig responsive waardoor ze er zowel op de desktop en mobiel prachtig uitzien. Daarnaast is het ook mogelijk om zelf enkele details aan te passen en te wisselen van thema.

Tweewieler integraties

Als je een fietsenwinkel hebt en gebruik maakt van CycleSoftware, kan je ook direct je webwinkel koppelen met CycleSoftware. SitePack zorgt voor een snelle producten import, leest de huidige voorraad uit van je winkel en leveranciers en ze importeren ook alle productafbeeldingen. Op die manier is je online fietsenwinkel ook altijd compleet!

Huidige betaalmethoden:


  • icon

Wij helpen jou graag verder

Neem snel en eenvoudig contact met ons op.
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.