Gastrofix

Webshop plugin door PAY.

Een krachtig iPad kassasysteem: Gastrofix

Gastrofix is een Duitse onderneming die ruim 20 jaar ervaring heeft met kassasystemen. Het Cloud gebaseerde systeem speelt in op de behoefte van de moderne horecabranche. Gastrofix is een professioneel en krachtig iPad kassasysteem en een van de weinige leveranciers die een realtime backoffice aanbiedt: de Gastrofix Cloud.

Het Gastrofix kassasysteem maakt gebruikt van zowel iPad’s als vaste kassa’s en iPad mini’s of iPhones als mobiele handterminals. Hierdoor kunnen werknemers in de horeca efficiënter werken en ook bestelling -en betalingstijden aanzienlijk inkorten. Het horeca kassasysteem kan naar de eigen voorkeuren worden ingedeeld.Hoe het werkt

Met Gastrofix zijn notitieblokjes overbodig: voor het opnemen van bestellingen is enkel een iOS device (een iPod of iPad) nodig. Met de apparaten kan jouw horecapersoneel de bestelling opnemen, waarna deze via een draadloze verbinding direct in de keuken wordt uitgeprint. Dat is niet alleen efficiënt en kostenbesparend, maar verhoogt ook de omzet!

Wil jouw klant gesplitst betalen? Of hebben jouw klanten individuele betaalwensen? Met Gastrofix is dat geen probleem! Flexibiliteit is de kracht van dit kassasysteem. Met een paar klikken op het scherm kan ieder verzoek op maat worden aangepast en apart worden ingesteld. Ook anticipeert het systeem van Gastrofix snel en gemakkelijk op pinbetalingen. Hierdoor kunnen transacties direct worden verwerkt zonder een extra stap richting het vaste kassablok te hoeven zetten.

Gastrofix in het kort

  • Cloud-based
  • Gratis 24/7 support
  • Self-ordering tools
  • Barautomatisering: tapautomatisering en koffiemachines kan je direct koppelen aan Gastrofix
  • Klantenbinding module met een uitgebreid CRM-systeem voor het aanbieden van kortingskaarten, waardebonbeheer, aankoopgeschiedenis per klantprofiel etc.
  • Integratie met hotelsoftware
  • Data van restaurants op verschillende locaties beheren via één account
  • Uitgebreide rapportages en statistieken van bedrijfsactiviteiten beschikbaar

Met het flexibele en multifunctionele iPad kassasysteem van Gastrofix verhoogt jouw onderneming gegarandeerd de omzet!

Features

De Gastrofix Cloud
De kassa software van Gastrofix biedt een cloud gebaseerd systeem aan dat je iPad omtovert tot een multifunctionele en op maat afgestemde kassa. Met de Gastrofix Cloud heb je toegang tot een overzichtelijk dashboard dat realtime inzicht verschaft in de belangrijkste bedrijfsgegevens. Dit kan met behulp van meer dan 60 verschillende rapportages en statistieken.

Beheren van meerdere filialen en franchisebedrijven
Met Gastrofix wordt het beheren van meerdere filialen of franchisebedrijven een stuk makkelijker. Met slechts één login wijzig je tegelijkertijd producten bij alle vestigingen en kan je rapportages bekijken van een enkele vestiging of van een bepaalde groep vestigingen.

Kansen voor klantenbinding
Leer je klanten kennen en genereer extra omzet. De klantenmodule in Gastrofix heeft een geïntegreerde klantendatabase, een waardebonbeheersysteem (verschillende loyaliteits -en kortingsprogramma’s) en QR-code herkenning voor klantenpassen of acties. Met Gastrofix wordt ondernemen een stuk eenvoudiger!

Altijd persoonlijk
Het supportteam van Gastrofix staat 24/7 klaar voor al je vragen. De ondersteuning maakt onderdeel uit van alle abonnementen. Dat betekent: geen additionele kosten.

Een naadloze integratie met PAY.

Wist je dat betalingen via PAY. en een Gastrofix kassa ruim drie keer sneller zijn dan een contante betaling?

Het kassasysteem van Gastrofix integreert naadloos met de instore betalingen van PAY: de betalingen van de kassa worden namelijk automatisch overgedragen aan de betaalterminal. Wordt de betaling van een transactie afgekeurd? Dan herkent de kassa dit direct en kan de klant op een andere wijze betalen: dat is efficiënt én tijdbesparend.

Wij helpen jou graag verder

Neem snel en eenvoudig contact met ons op.
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.