Cloudsuite

Webshop plugin door PAY.

Het fundament onder je e-commerce strategie: Cloudsuite

CloudSuite is een e-commerce platform met oplossingen voor alle denkbare e-commerce strategieën (B2B, B2C of B2x). Het modulaire multishop e-commerce platform biedt een stabiele en flexibele basis voor nationaal en internationaal online ondernemen. Het geeft je de volledige controle over je webshop(s), assortimenten, prijzen, voorraden, klantgegevens en marketingcampagnes.

cloudsuite_afbeelding2.png

De focus van het product ligt op het bieden van een optimale shopping experience voor de bezoeker:


  • Snel en gemakkelijk nieuwe doelgroep en kanalen opzetten vanuit één e-commerce platform.
  • Met het ingebouwde CMS en de DAM maak je inspiratievolle landingspagina's met interessante en gepersonaliseerde content.
  • De geïntegreerde PIM geeft je uitgebreide mogelijkheden zoals klantspecifieke catalogi en prijzen.
  • Het CloudSuite platform integreert eenvoudig met de belangrijkste ERP-systemen en third party software zoals betaalproviders, e-mailmarketing software, beoordelingspartners en tracking specialisten.

In de afgelopen jaren heeft Cloudsuite een ‘track record’ opgebouwd in e-commerce voor groothandels, merkfabrikanten en retailers.

CloudSuite in het kort

  1. Internationale multishop vanuit één omgeving
  2. API-first zonder limieten
  3. Maandelijkse automatische releases
  4. Nooit meer maatwerk
  5. Keuze voor headless of standaard thema's

CloudSuite klanten die succesvol geïntegreerd zijn met PAY.

Naadloze integratie tussen CloudSuite en PAY. Benut de volle potentie van het e-commerce platform en integreer PAY. voor al jouw betaalverkeer onder één dak. B2C en B2B klanten die al succesvol gebruik maken van deze combinatie zijn Charlie Temple, Advion, Plywood en Mymicro Group.

Wij helpen jou graag verder

Neem snel en eenvoudig contact met ons op.
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.