CCV Shop

Pay.nl plugin voor CCV Shop

CCV Shop

CCV Shop is een alles-in-één oplossing voor zowel de beginnende als ervaren webwinkelier en biedt een totaalpakket (inclusief hosting, updates en support) waarvoor u een maandelijks bedrag betaalt. CCV shop neemt alle technische zaken uit handen, zodat Merchants zich volledig kunnen richten op de verkoop van hun producten.

Wanneer u gebruikmaakt van de software van CCV Shop, zijn de betaalmethoden van Pay.nl volledig geïntegreerd in uw webshop. Denk aan achteraf betalen, Giftcards, of betalingen via iDEAL en creditcard. Zo maakt u het afrekenen in uw webshop voor klanten zo makkelijk mogelijk. De betalingen beheert u eenvoudig zelf in de onderhoudstool van uw webshop.

CCV shop Website

image

De CCV Shop app van Pay.nl

Het installeren van de Pay.nl app in uw webshop is eenvoudig en snel geregeld. Na de installatie van de app kunt u kiezen welke betaalmethoden u wilt activeren, zoals iDeal, MisterCash of Afterpay. Daarna kunnen klanten direct gebruikmaken van deze betaalmethoden, en kunt u dus betalingen ontvangen. In de onderstaande handleiding of via het instructiefilmpu hiernaast kunt u zien hoe u de Pay.nl app installeert in uw webshop.

CCV shop installatiehandleiding

De voordelen op een rij

Keuze uit twee pakketten

Wilt u koppelen met Pay.nl? Dan hebt u bij CCV Shop de keuze uit twee pakketten: Pakket M van €24,95 per maand (voor 50 producten), of pakket L voor €44,95 per maand (voor maar liefst 15.000 producten). Alle pakketten zijn maandelijks opzegbaar, zodat u nergens aan vast zit. Uiteraard draait uw gehele webshop in de cloud, en voorzien we u van automatische updates. U hebt dus geen omkijken naar techniek, en hebt altijd toegang tot uw webshop en uw data.

App Store

Om uw webwinkel nóg succesvoller te maken heeft CCV Shop een eigen app store waarin talloze apps staan die u kunt koppelen aan uw webwinkel. De apps zijn ofwel door derden ontwikkeld, ofwel door CCV Shop zelf. U kunt zelf bepalen welke integraties voor u we webwinkel interessant zijn en welke u wilt koppelen. Zo zijn er diverse koppelingen met verzendsystemen, groothandels en boekhoudprogramma's. Maar ook vergelijkings- en beoordelingssites, social mediaintegraties en SEO-tools behoren tot de mogelijkheden.

Premium services

CCV Shop biedt u persoonlijke ondersteuning om het online succes te vergroten. De Premium Services helpen iedereen bij het verdiepen en uitbreiden van zijn of haar e-commerce activiteiten. Met het StartNu pakket helpt CCV Shop u bij het inrichten & stylen van uw webshop. Bent u toe aan een persoonlijk ontwerp van uw webshop voor een unieke klantbeleving? Kies dan voor een MaatwerkDesign. Uiteraard voorziet CCV Shop u ook graag van een deskundige ondersteuning op maat met ons Consultancy pakket, of geven we u inzicht in verbeterpunten op het gebied van SEO, design, instellingen en marketing. Profiteer van deze extra diensten die u kunt inschakelen wanneer dit nodig is.

Cursus

Wij zien graag dat onze klanten succesvol zijn en willen u daar graag bij helpen. Technisch gezien zorgen we er al voor dat u alle mogelijkheden hebt om zorgeloos te kunnen ondernemen met u webwinkel. Maar er komt meer bij kijken dan dat. Daarom bieden wij startende webwinkeliers de mogelijkheid om een workshop te volgen waarin u alles leert omtrent het opzetten van een webwinkel. Ben u inmiddels al wat meer ervaren? Ook dan bieden we workshops aan waarmee we u nóg verder helpen bij uw online succes.

Maak gebruik van 23 betaalmethoden, waaronder:

Wij helpen u graag verder

Neem snel en eenvoudig contact met ons op.
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.