Plugin

CCV Shop: de alles-in-één oplossing voor webshops.

CCV Shop biedt een totaalpakket voor webshops, inclusief hosting, updates en support. Deze alles-in-één oplossing is geschikt voor ervaren webwinkeliers, maar ook voor starters. Voor een vast bedrag per maand regelt CCV shop alle technische zaken zodat merchants zich op hun eigen werk kunnen focussen.

Met de software van CCV Shop zijn de betaalmethoden van Pay. volledig geïntegreerd in je webshop. Denk aan achteraf betalen, cadeaukaarten, of betalingen via iDEAL en creditcard. Zo kunnen klanten makkelijk afrekenen in je webshop. In de onderhoudstool van de webshop kun je betalingen via Pay. zelf beheren.

CCV-Shop
De voordelen van CCV Shop op een rij.

Keuze uit twee pakketten.
Wil je koppelen met Pay? Dan heb je bij CCV Shop de keuze uit twee pakketten: Basic of Professional. Natuurlijk draait de hele webshop in de cloud en worden updates automatisch uitgevoerd. Je hebt dus geen omkijken naar techniek en altijd toegang tot de webshop data.

App Store.
Om je webwinkel nóg succesvoller te maken heeft CCV Shop een eigen App Store waarin talloze apps staan die je kan koppelen aan een webwinkel. De apps zijn ontwikkeld door derden, of door CCV Shop zelf. Je bepaalt zelf welke integraties interessant zijn voor je webshop. Er zijn bijvoorbeeld diverse koppelingen met verzendsystemen, groothandels en boekhoudprogramma's, maar ook vergelijkings- en beoordelingssites, socialmedia-integraties en SEO-tools.

Premium services.
CCV Shop biedt persoonlijke ondersteuning om je online succes te vergroten. De Premium Services helpen bij het verdiepen en uitbreiden van e-commerce activiteiten. Met het StartNu pakket helpt CCV Shop je bij het inrichten en stylen van de webshop. Ben je toe aan een persoonlijk ontwerp van je webshop voor een unieke klantbeleving? Kies dan voor een MaatwerkDesign. CCV Shop zorgt voor deskundige ondersteuning op maat met het Consultancy pakket of geeft inzicht in verbeterpunten op het gebied van SEO, design, instellingen en marketing. 

Cursus.
CCV Shop biedt startende webwinkeliers de mogelijkheid om een workshop te volgen waarin je alles leert over het opzetten van een webwinkel. Ben je al meer ervaren? Ook dan bied CCV Shop workshops aan waarmee ze je nóg verder helpen bij jouw online succes.

Hoe maak je gebruik van de CCV Shop koppeling?

Het installeren van de Pay. app in een webshop is eenvoudig en snel geregeld. Wanneer je de app hebt geïnstalleerd, kies je zelf welke betaalmethoden je wilt integreren in je webshop. Pay. biedt een ruime keuze aan betaalmethoden waaronder Bancontact, creditcards, maar ook de mogelijkheid voor achteraf betalen met Billink. Daarnaast kun je kiezen uit een ruim aanbod cadeaukaarten en vouchers én je kunt via Shopify natuurlijk ook betalen met iDEAL. Kortom, de betaalmogelijkheden zijn eindeloos met CCV Shop.

Toegang tot 50+ nationale en internationale betaalmethoden.

Waarom Pay. achter elke betaling?

Groeien met je onderneming betekent dat je zoveel mogelijk relevante data en inzichten nodig hebt. Die vind je in het dashboard en de Pay. app.

Voor je klanten biedt Pay. alle betaalmethoden die ze verwachten - en méér. Zo ontwikkel je een superieure customer experience en de hoogste conversie.

 

 

carbon_software-resource-cluster

Het breedste aanbod betaaloplossingen

Alle betaaloplossingen die je nodig hebt voor een optimale customer experience, online en in-store.

carbon_plug

Plugins voor eenvoudige integratie

Met de payment plugins van Pay. maak je snel en eenvoudig een koppeling met je webshop.

carbon_chat-bot

Conversieverhogende features

Mis geen betalingen meer met de conversieverhogende features die Pay. biedt.

carbon_user-favorite

De betaalpartner van duizenden bedrijven

Persoonlijke service en technische ondersteuning zodat je altijd de controle houdt.

Registreer nu en ontdek de voordelen van Pay.

Regel direct al je online en in-store betalingen.
laptop
Default CTA icon Ontvang al binnen 15 minuten online en in-store betalingen via het Pay. platform.
Default CTA icon
Alle betaalinformatie op één platform: online, in-store en omnichannel.
Default CTA icon
Maximaal inzicht in je betaalverkeer via uitgebreide rapportages