CCV Shop

Webshop plugin door PAY.

De alles-in-één oplossing voor jouw webshop inclusief hosting, continue innovaties en support, voor een vast maandbedrag : CCV Shop

CCV Shop is een alles-in-één oplossing voor zowel de beginnende als ervaren webwinkelier en biedt een totaalpakket (inclusief hosting, updates en support) waarvoor je een maandelijks bedrag betaalt. CCV shop neemt alle technische zaken uit handen zodat Merchants zich volledig kunnen richten op de verkoop van hun producten.

CCV shop Website

plug-in_logo_ccv-shop.png

Wanneer je gebruikmaakt van de software van CCV Shop zijn de betaalmethoden van PAY. volledig geïntegreerd in jouw webshop. Denk aan achteraf betalen, cadeaukaarten of betalingen via iDEAL en creditcard. Zo maak je het afrekenen in jouw webshop voor klanten zo makkelijk mogelijk. De betalingen beheer je eenvoudig zelf in de onderhoudstool van jouw webshop.

De CCV Shop app van PAY.

Het installeren van de PAY. app in jouw webshop is eenvoudig en snel geregeld. Na de installatie van de app kan je kiezen welke betaalmethoden je wil activeren waaronder zoals iDeal, Bancontact of AfterPay. Daarna kunnen klanten direct gebruikmaken van deze betaalmethoden en kan je dus betalingen ontvangen. In de onderstaande handleiding of via de instructievideo hiernaast kan je zien hoe je de PAY. app installeert in jouw webshop.

CCV shop installatiehandleiding

De voordelen op een rij


Keuze uit twee pakketten

Wil je koppelen met PAY? Dan heb je bij CCV Shop de keuze uit twee pakketten: Pakket M van € 24,95 per maand (voor 50 producten), of pakket L voor € 44,95 per maand (voor maar liefst 15.000 producten). Alle pakketten zijn maandelijks opzegbaar zodat je nergens aan vastzit. Uiteraard draait jouw gehele webshop in de cloud en voorzien we jou van automatische updates. Je hebt dus geen omkijken naar techniek en je hebt altijd toegang tot jouw webshop en data.


App Store

Om jouw webwinkel nóg succesvoller te maken heeft CCV Shop een eigen App Store waarin talloze apps staan die je kan koppelen aan jouw webwinkel. De apps zijn door derden of door CCV Shop ontwikkeld . Je kan zelf bepalen welke integraties voor jouw webwinkel interessant zijn en welke je wil koppelen. Zo zijn er diverse koppelingen met verzendsystemen, groothandels en boekhoudprogramma's, maar ook vergelijkings- en beoordelingssites, social mediaintegraties en SEO-tools behoren tot de mogelijkheden.

Premium services

CCV Shop biedt jou persoonlijke ondersteuning om het online succes te vergroten. De Premium Services helpen iedereen bij het verdiepen en uitbreiden van zijn of haar e-commerce activiteiten. Met het StartNu pakket helpt CCV Shop jou bij het inrichten en stylen van jouw webshop. Ben je toe aan een persoonlijk ontwerp van jouw webshop voor een unieke klantbeleving? Kies dan voor een MaatwerkDesign. Uiteraard voorziet CCV Shop jou ook graag van een deskundige ondersteuning op maat met ons Consultancy pakket of geven we u inzicht in verbeterpunten op het gebied van SEO, design, instellingen en marketing. Profiteer van deze extra diensten die je kan inschakelen wanneer dit nodig is.

Cursus

Wij zien graag dat onze klanten succesvol zijn en willen jou daar graag bij helpen. Technisch gezien zorgen we er al voor dat je alle mogelijkheden hebt om zorgeloos te kunnen ondernemen met jouw  webwinkel. Maar er komt meer bij kijken dan dat. Daarom bieden wij startende webwinkeliers de mogelijkheid om een workshop te volgen waarin je alles leert omtrent het opzetten van een webwinkel. Ben je inmiddels al wat meer ervaren? Ook dan bieden we workshops aan waarmee we jou nóg verder helpen bij jouw online succes.

Maak gebruik van 23 betaalmethoden, waaronder:

  • icon

Wij helpen jou graag verder

Neem snel en eenvoudig contact met ons op.
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.