MplusKASSA

(retour)pinnen en in3 instore (QR)

MplusKASSA: (retour)pinnen en in3 instore (QR)

MplusKASSA bouwt elke dag verder aan de ontwikkeling van de meest innovatieve en gebruiksvriendelijke kassasoftware. Of je een onderneming in de retail, horeca of zorg hebt: dankzij de flexibele en modulaire opbouw sluit het kassa systeem van MplusKASSA naadloos aan op verschillende type ondernemingen.
Logo plugin Shopware

PAY. als jouw pin én eCommerce aanbieder

PAY. heeft een pin koppeling met MplusKASSA. Wat betekent dit voor jouw onderneming?

  • Koppel jouw MplusKASSA aan PAY. voor realtime inzicht in jouw pintransacties Inclusief retourpinnen, in combinatie met de Yomani ML terminal.
  • Bied in3 instore aan Ideaal voor winkels met hoge order waardes. De klant krijgt een QR-code te zien op het klantendisplay van MplusKASSA, vervolgens kan deze gescand worden met de in3 app vanaf een telefoon (met internetbankieren).
  • Profiteer van een snelle levering en aansluiting van pinterminals Terminal wordt de volgende werkdag geleverd uit onze eigen voorraad en is inclusief bezorging en SWAP & replace service.  • Een sneller, efficiënter en stabieler betaalproces Geen tussenkomst van een bank of transactieverwerker.
  • Verschillende omzetgroepen voor jouw online en offline omzet.
  • Scherpe all-in tarieven Accepteer VPay en Maestro kaartbetalingen vanaf € 0,05 per transactie (creditcardbetalingen optioneel).
  • Ontvang korting wanneer je jouw oude pinautomaat inlevert.

Bekijk de klantcase met:

Cameraland_logo.png

Hoe maak je gebruik van deze koppeling?

Voor deze koppeling heb je de volgende onderdelen nodig:

  1. Een account bij PAY.
  2. MplusKASSA met de webhooksmodule geactiveerd
  3. Yomani ML terminal van PAY.

Eenvoudige integratie met behulp van onze toegewijde integratiemanager. Boek een eMeeting hier om de stappen samen te doorlopen.

De installatie instructies vind je in de App store van MplusKASSA en in DOCS vind je de technische documentatie vanuit PAY.


MplusKASSA.png

Meer weten over deze koppeling en onze prijzen?

Neem voor meer informatie contact met ons op via sales@pay.nl of telefonisch via 088-88 666 66 en één van onze specialisten helpt je graag verder.

Toegang tot 40+ nationale en internationale betaalmethoden:


PIN.png
19.png
contactloosbetalen.png
1.png
2.png
3.png
8.png
34.png
33.png
36.png
93.png
79.png
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.