Zoeken
Sluiten
Plugin

Technologie voor het midden- en kleinbedrijf met grote ambities: Lightspeed.

Lightspeed is het snelstgroeiende e-commerceplatform van Europa. Lightspeed, voorheen bekend als SEOshop, is een Software-as-a-Service (SaaS) platform waarmee merchants zeer eenvoudig een online winkel op kunnen zetten. De klantenkring van Lightspeed bestaat uit ruim 8500 merchants in 11 Europese landen.

Lightspeed-1
Alle betaalmethoden in één app.

Met de webwinkelsoftware van Lightspeed in combinatie met de Pay. app ben je verzekerd van een betrouwbaar webshopsysteem met de meeste betaalmethoden in jouw webwinkel. Onder andere iDEAL, credit cards, giftcards en achteraf betalen voeg je met de Pay. app eenvoudig toe aan je webshop zodat je klanten direct kunnen betalen.

lightspeed image

Pay. plugin voor Lightspeed

De voordelen op een rij.

Zoekmachinevriendelijk (SEO)
De sleutel naar online succes is om met jouw webshop goed gevonden te worden in zoekmachines zoals Google. Daarom zit jouw Lightspeed webshop boordevol met zoekmachine optimalisatie tools. Deze worden tevens voortduren geupdate zodat ze altijd voldoen aan de laatste richtlijnen van Google.

Geen technische kennis nodig
Bij Lightspeed kan je direct starten met het opzetten van jouw webshop. Je hebt hier geen technische kennis voor nodig. Jouw webshop beheer je volledig in de cloud van Lightspeed: je hoeft geen software te downloaden of te installeren.

Design volledig naar wens aanpasbaar
Uiteraard wil het oog ook wat  en daarom kan je het design van jouw webshop geheel naar eigen wens aanpassen. Lightspeed beschikt over een gebruiksvriendelijke HTML/CSS editor waarmee je jouw webshop kan aanpassen naar jouw eigen huisstijl.

Standaard responsive designs
Steeds meer consumenten kopen via hun smartphone of tablet. Daarom heb je een webshop nodig die goed getoond wordt op alle apparaten; oftewel een webshop die mobile compatible is. Dit heeft tevens een gunstig effect op jouw online vindbaarheid.

Geen ontwikkeling, direct online
Als je een webshop opent, wil je met jouw enthousiasme natuurlijk meteen aan de slag. Bij Lightspeed hoef je niet te wachten op een team developers, maar kan je direct beginnen met verkopen. Binnen 30 minuten staat jouw webshop online en met de Lightspeed app van Pay. heb je ook direct toegang tot de verschillende betaalmethoden.

Alle gegevens zijn veilig opgeslagen
Voor jouw klanten is het van groot belang om te weten dat hun (betaal)gegevens in goede handen zijn. Met Lightspeed worden de gegevens van jouw klanten beveiligd middels SSL/HTTPS. Het belang van een goed beveiligde webshop leggen wij uit in onze blogpost over betrouwbaarheid.

De Lightspeed app van Pay.

Installeren van de Pay. Lightspeed app is kinderlijk eenvoudig en binnen enkele seconden geregeld. Hierna kan je direct jouw eerste betalingen ontvangen. In de PDF-handleiding of via de Youtube instructievideo zie je hoe je de plugin installeert.

Wanneer je de app hebt geïnstalleerd, kies je  zelf welke betaalmethoden je wil integreren in jouw webshop. Pay. biedt jou een ruime keuze betaalmethoden waaronder iDEAL, Bancontact, creditcards, maar ook bijvoorbeeld de mogelijkheid om achteraf te betalen met AfterPay of Billink. Daarnaast kan je kiezen uit een ruim aanbod cadeaukaarten en vouchers.

Toegang tot 50+ nationale en internationale betaalmethoden.

Waarom Pay. achter elke betaling?

Groeien met je onderneming betekent dat je zoveel mogelijk relevante data en inzichten nodig hebt. Die vind je in het dashboard en de Pay. app.

Voor je klanten biedt Pay. alle betaalmethoden die ze verwachten - en méér. Zo ontwikkel je een superieure customer experience en de hoogste conversie.

carbon_software-resource-cluster

Het breedste aanbod betaaloplossingen

Alle betaaloplossingen die je nodig hebt voor een optimale customer experience, online en in-store.

carbon_plug

Plugins voor eenvoudige integratie

Met de payment plugins van Pay. maak je snel en eenvoudig een koppeling met je webshop.

carbon_chat-bot

Conversieverhogende features

Mis geen betalingen meer met de conversieverhogende features die Pay. biedt.

carbon_user-favorite

De betaalpartner van duizenden bedrijven

Persoonlijke service en technische ondersteuning zodat je altijd de controle houdt.

Registreer nu en ontdek de voordelen van Pay.

Regel direct al je online en in-store betalingen.
laptop
Default CTA icon Ontvang al binnen 15 minuten online en in-store betalingen via het Pay. platform.
Default CTA icon
Alle betaalinformatie op één platform: online, in-store en omnichannel.
Default CTA icon
Maximaal inzicht in je betaalverkeer via uitgebreide rapportages