Zoeken
Sluiten
Betaalmethoden

Creditcardbetalingen via Pay. 

Met een creditcard of kredietkaart shoppen consumenten online en betalen zij later. Bovendien zijn producten die online zijn gekocht met een creditcard minimaal 180 dagen verzekerd tegen schade, verlies en diefstal. Voor iedere ondernemer die zijn producten ook in het buitenland aanbiedt, is creditcard een passende betaalmogelijkheid.

PAY.-is-acquirer-én-processor
PAY.-is-acquirer-én-processor

Pay. is jouw alles-in-één omnichannel betaalprovider.

Pay. verwerkt jaarlijks honderdduizenden creditcardbetalingen en stelt het creëren van een zo soepel en veilig mogelijke online en in-store omnichannel (ver)koopervaring centraal. 

clay-banks-yWla5dgcdMY-unsplash

Creditcardbetalingen

Kaartbetalingen met Visa, Mastercard en American Express.

VISA

VISA is wereldwijd de grootste creditcard aanbieder en daardoor een veelgebruikte betaaloptie, zowel fysiek als online. Alleen al in Europa telt VISA bijna 150 miljoen kaarthouders. Via de beveiligingsmaatregel Verified By VISA is jouw webshop beschermd tegen frauduleuze transacties.

MASTERCARD

Mastercard geeft licenties uit voor creditcards. Vooral de wereldwijde acceptatie van deze creditcard maakt de betaalmethode zeer geschikt voor al je klanten. De Mastercard® SecureCode™ beveiligingstechnologie beschermt je onderneming tegen frauduleuze betalingen.

AMERICAN EXPRESS

American Express behoort tot één van de drie grootste creditcardmaatschappijen in de wereld. AMEX kaarten zijn geliefd bij gebruikers vanwege de uitgebreide service en de vele extra's van het loyaliteitsprogramma. Je kan AMEX aanbieden aan je klanten vanaf het Business pakket.

ron-mcclenny-HKw16a5yIEY-unsplash

Debitkaartbetalingen

Kaartbetalingen met Postepay, Carte Bleue, Maestro, Dankort en Nexi.

POSTEPAY

De Postepay betaalkaart is ontstaan vanuit een groot Italiaans postorderbedrijf. Met de groei van e-commerce en het gebrek aan een eenvoudig betaalmiddel voor Italië, greep de organisatie haar kans. Inmiddels is Postepay uitgegroeid tot een breed geaccepteerde betaalmethode in Italië.

CARTE BLEUE

Bied je je producten of diensten ook in Frankrijk aan? Dan biedt Pay. jou de betaalmethode Carte Bleue. Met deze debitcard betalen je Franse klanten makkelijk in je webshop. Deze populaire betaalkaart wordt door alle grote Franse banken uitgegeven.

MAESTRO

Met de Maestro debitcard betalen je klanten online met de eigen bankpas. Omdat de betaling direct van de rekening wordt afgeschreven, is deze altijd gegarandeerd. De Maestro debitcard wordt uitgegeven in ongeveer 100 landen. Zo geef je buitenlandse klanten met Meastro dus mooie betaaloptie. 

DANKORT

De populairste en meest gebruikte debitcard binnen de Deense consumentmarkt is Dankort: meer dan 5.6 miljoen consumenten bezitten deze kaart.

NEXI

In Italië maakt meer dan 53% van consumenten gebruik van de creditcard als betaaloptie. Om die reden is Nexi onmisbaar als betaalmethode in je webshop als je je richt op de Italiaanse consumentenmarkt.

Pay. is acquirer én processor. 

Pay. verwerkt transacties van Bancontact, American Express, Mastercard, iDEAL en Visa zonder tussenkomst van derden. Het resultaat: een betrouwbaar, efficiënt en stabiel betaalproces. Met optimale inzichten en hogere conversie.
3DSECURE IMAGE-1

3D Secure

Authenticatie van kaartbetalingen.

Pay. heeft dankzij de in-house ontwikkelde 3D Secure technologie de authenticatie van creditcardbetalingen in eigen handen. Hierdoor kan PAY. instellingen van betaaloplossingen zoals Apple Pay en Google Pay, of 3D Secure optimaliseren en passend maken binnen het risicoprofiel van de ondernemer. 

Optimale routing

Om je conversie te verhogen worden transacties van iDEAL, Bancontact en creditcards gerouteerd via de optimale processing & acquiring route. Voor een supersnel proces gebruikt Pay. eigen processing routes én routes van partners. 

Registreer je nu en ontdek direct de voordelen van Pay.
Regel direct al je online and in-store betalingen.
dashboard-laptop
Ontvang al binnen 15 minuten betalingen via Pay.’s alles-in-één betaalplatform.
Alle betaalinformatie op een platform: online, in-store en omnichannel. 
Bied je klant de beste en continue service met 99,9% uptime garantie.