Zoeken en vinden

Dankzij onze uitgebreide servercapaciteit en een geavanceerde search engine is de zoekfunctionaliteit binnen het Admin Panel aanzienlijk. Zowel in het Dashboard als in het Transactieoverzicht kunt u via enkele simpele stappen transacties opzoeken én vinden.

Belt een klant met een vraag over een bestelling? Dankzij deze supersnelle zoekfunctionaliteit heeft u de bijbehorende transactie met alle klant- en productdetails razendsnel gevonden en kunt u de klant snel en efficiënt helpen of de transactie refunden.

Transacties snel zoeken en vinden

Zoeken in het Dashboard

De zoekmogelijkheid binnen het Dashboard biedt u de mogelijkheid te zoeken in de transacties van de laatste 13 maanden. Daarnaast zijn de doorzoekbare velden zeer uitgebreid, zodat u naast standaardvelden als bedrag, naam, klantkenmerk (IBAN, kaart- of telefoonnummer) ook kunt zoeken op bijvoorbeeld producten, NAW-gegevens of vrije variabelen zoals extra1, extra2, extra3 en object.

Elke extra zoekterm die u in de zoekbalk invoert, vermindert het aantal resultaten. Het is hier enkel mogelijk om via uitbreiding van de zoektermen het aantal resultaten te verminderen. Wilt u gecombineerd zoeken, dan doet u dit in het Transactieoverzicht.

Voorbeeld

U heeft contact met een klant welke aangeeft met iDEAL een bedrag van € 69,95 betaald te hebben. Wanneer u in het zoekvenster op het dashboard "IDEAL 69.95" invoert krijgt u alle iDEAL-betalingen van dat bedrag. Indien er te veel hits op de zoekopdracht binnenkomen, kunt u de opdracht uitbreiden door de plaatsnaam of een van de producten toe te voegen. Ook is het mogelijk bepaalde termen uit te sluiten. Nadat u heeft gezocht op "iDEAL 69.95 koekenpan -janssen Enschede" vindt u precies de order die u zoekt.

Transacties opzoeken Dashboard

Transacties opzoeken Dashboard

Transactieoverzicht

Binnen het Transactieoverzicht op het tabblad Beheren / Transacties zijn vrijwel dezelfde uitgebreide mogelijkheden waardoor u razendsnel de gewenste transactie terugvindt. Daarnaast is het ook mogelijk om EN / OF en combinatiezoekopdrachten uit te voeren.

Voorbeeld

U bent op zoek naar een betaling via Bancontact OF Creditcard gedaan door iemand met een Gmail-adres. In de zoekbalk kiest u voor: Betaalprofiel gelijk aan Bancontact.

Via het groene plusje maakt u een nieuwe zoekregel aan waarin u kiest voor Betaalprofiel gelijk aan Visa / Mastercard en op de volgende regel kiest u voor e-mailadres bevat gmail. Indien gewenst kunt u eindeloos operatoren toevoegen om de zoekopdracht zo uitgebreid te maken als u wilt.

Transacties opzoeken Dashboard

meer features

 • iDEAL backup plan

  Een alternatieve betaalmethode tijdens een ideal storing

  MEER INFO
 • 2 way processing

  Wij blijven de transactie melden tot uw systeem deze bevestigt

  MEER INFO
 • Smartphone app

  De Pay.nl app geschikt voor Android en Iphone

  MEER INFO
 • Zoeken en vinden

  Binnen enkele seconden een transactie opzoeken / bekijken.

  MEER INFO