Zoeken en vinden

Binnen enkele seconden een transactie opzoeken

Zoeken en vinden

Dankzij onze uitgebreide servercapaciteit en een geavanceerde search engine is de zoekfunctionaliteit binnen het Admin Panel aanzienlijk. Zowel in het Dashboard als in het Transactieoverzicht kunt u via enkele simpele stappen transacties opzoeken én vinden.

Belt een klant met een vraag over een bestelling? Dankzij deze supersnelle zoekfunctionaliteit heeft u de bijbehorende transactie met alle klant- en productdetails razendsnel gevonden en kunt u de klant snel en efficiënt helpen of de transactie refunden.

image

Zoeken in het Dashboard

De zoekmogelijkheid binnen het Dashboard biedt u de mogelijkheid te zoeken in de transacties van de laatste 13 maanden. Daarnaast zijn de doorzoekbare velden zeer uitgebreid, zodat u naast standaardvelden als bedrag, naam, klantkenmerk (IBAN, kaart- of telefoonnummer) ook kunt zoeken op bijvoorbeeld producten, NAW-gegevens of vrije variabelen zoals extra1, extra2, extra3 en object.

Elke extra zoekterm die u in de zoekbalk invoert, vermindert het aantal resultaten. Het is hier enkel mogelijk om via uitbreiding van de zoektermen het aantal resultaten te verminderen. Wilt u gecombineerd zoeken, dan doet u dit in het Transactieoverzicht.

Voorbeeld

U heeft contact met een klant welke aangeeft met iDEAL een bedrag van € 69,95 betaald te hebben. Wanneer u in het zoekvenster op het dashboard "IDEAL 69.95" invoert krijgt u alle iDEAL-betalingen van dat bedrag. Indien er te veel hits op de zoekopdracht binnenkomen, kunt u de opdracht uitbreiden door de plaatsnaam of een van de producten toe te voegen. Ook is het mogelijk bepaalde termen uit te sluiten. Nadat u heeft gezocht op "iDEAL 69.95 koekenpan -janssen Enschede" vindt u precies de order die u zoekt.

Transacties opzoeken Dashboard Transacties opzoeken Dashboard

Transactieoverzicht

Binnen het Transactieoverzicht op het tabblad Beheren / Transacties zijn vrijwel dezelfde uitgebreide mogelijkheden waardoor u razendsnel de gewenste transactie terugvindt. Daarnaast is het ook mogelijk om EN / OF en combinatiezoekopdrachten uit te voeren.

Voorbeeld

U bent op zoek naar een betaling via Bancontact OF Creditcard gedaan door iemand met een Gmail-adres. In de zoekbalk kiest u voor: Betaalprofiel gelijk aan Bancontact.

Via het groene plusje maakt u een nieuwe zoekregel aan waarin u kiest voor Betaalprofiel gelijk aan Visa / Mastercard en op de volgende regel kiest u voor e-mailadres bevat gmail. Indien gewenst kunt u eindeloos operatoren toevoegen om de zoekopdracht zo uitgebreid te maken als u wilt.

image

meer features

Multiple accounts
Multiple accounts

Samenwerken binnen één merchant account

Statistieken
Statistieken

Overzichtelijke management- en transactie statistieken

Handelsnamen
Handelsnamen

Uw handelsnaam weergeven bij een transactie

Clearings
Clearings

Instellen uitbetalingsfrequentie en boekingsperiode

Wij helpen u graag verder

Neem snel en eenvoudig contact met ons op.
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.