Zoeken
Sluiten
Retourpinnen

Stort direct geld terug op de pinpas van je klant met retourpinnen.

Met Pay. heb je de optie om retourpinnen aan te bieden in je fysieke winkel. Handig voor refunds of borg terugbetalingen.

Dankzij retourpinnen kan je klant een met een pinpas betaalde aankoop terugbrengen naar de winkel of een borg terugkrijgen na gebruik. Als winkelier voltooi je de terug-pin-betaling via je kassasysteem en aangesloten pinautomaat. Het bedrag staat de volgende werkdag op de bankrekening van je klant.

PAY. Sfeerfotografie4668
PAY. Sfeerfotografie4668

Bij Pay. komen alle transacties - zowel online als in-store - in hetzelfde overzicht terecht. Dit maakt omnichannel retourneren een stuk eenvoudiger. 

Door het uniforme betaalplatform van Pay. is het mogelijk om kanaalonafhankelijk refunds te doen. Zonder daarbij in de problemen te komen met afletteren of andere administratieve zaken. Jouw klant die een online aankoop in de winkel komt retourneren, kun je dus heel gemakkelijk en snel terugbetalen door middel van retourpinnen. Beter voor jou én voor je klant.

PAY. Sfeerfotografie4685

Hoe werkt retour pinnen?

  • Start de retourpintransactie met behulp van het kassasysteem.
  • De klant steekt de pinpas in de pinautomaat en bevestigt het transactiebedrag van de retourpintransactie.
  • De boodschap ‘teruggave’ of ‘terugbetaling’ wordt getoond op het display van de pinautomaat. Vervolgens print het kassasysteem een transactie(-bon) uit.
  • Je klant krijgt een ondertekende retourpinbon mee als bewijs van de terugbetaling.
  • De terugbetaling staat de volgende werkdag op de rekening van je klant.

Meer features van Pay.

Icon 1

Uitgebreide rapportages

Verhoog je conversie met de inzichten en rapportages van Pay. Alle data die je nodig hebt met uitgebreide filter- en zoekopties.

 

icon 2

Recurring payments

Terugkerende betalingen voor abonnementen en lidmaatschappen zet je eenvoudig klaar met de recurring payments feature van Pay.

icon 4

Conversie optimalisatie

Google Analytics Sync. van Pay. zorgt dat de transactiedata in Google Analytics gesynchroniseerd wordt met de data in de backend van je webshop.

icon-24

Pay by link

Genereer betaalverzoeken en stuur ze naar je klant, direct vanuit het Pay. admin panel. Zo kunnen klanten zelf een betaalmethode kiezen.

Registreer je nu en ontdek direct de voordelen van Pay.
Regel direct al je online and in-store betalingen.
laptop (3)
Ontvang al binnen 15 minuten betalingen via Pay.’s alles-in-één betaalplatform.
Alle betaalinformatie op een platform: online, in-store en omnichannel. 

Bied je klant de beste en continue service met 99,9% uptime garantie.