Recurring

Herhaalbetalingen via incasso en creditcard

Recurring

Indien je lidmaatschappen, abonnementen of andere terugkerende betalingen aanbiedt op jouw website zijn er diverse mogelijkheden om deze bedragen te incasseren. Dit kan via automatische incasso, ook wel bekend als recurring SEPA direct debit. Het gemak, de eenvoud en de lage kosten zijn enkele voordelen van incassobetalingen.

Hoe werkt het?

Elke herhaalbetaling kan je op een drietal manieren uitvoeren: handmatig een incasso transactie toevoegen via ons Admin Panel, via een batch-bestand of via onze API Transaction:createDirectDebit. Op die laatste manier is het mogelijk om bijvoorbeeld rechtstreeks vanuit jouw checkout een recurring SEPA direct debit in te schieten.

image

Niet geheel zonder risico

Een consument heeft altijd het recht om een SEPA incasso terug te boeken. Dit kan bijvoorbeeld op twee manieren:

  • Een stornoboeking. Dit kan tot 56 kalenderdagen na de transactie, met of zonder aanwezigheid van een schriftelijke handtekening.
  • Een MOI. Dit kan tot 13 maanden na de transactie. Een dergelijke melding kan alleen gegrond verklaard worden als er geen schriftelijke handtekening van de rekeninghouder aanwezig is.
Beschikbaarheid

Recurring incasso is beschikbaar vanaf het Professional pakket.

Kosten

Voor het gebruik van recurring SEPA direct debit en recurring creditcard betalingen betaalt u geen extra kosten. De kosten per transactie zijn afhankelijk van uw pakket en de gebruikte betaalmethode.

Meer informatie over onze pakketten of direct registreren?

xs Pioneer Niet beschikbaar
xs Professional Beschikbaar
xs Business Beschikbaar
xs Corporate Beschikbaar

meer features

Multiple accounts
Multiple accounts

Samenwerken binnen één merchant account

Match verzoek
Match verzoek

Koppelen van transacties met een onjuist betaalkenmerk

Account manager
Account manager

Jouw eigen persoonlijke account manager

SDK
SDK

SDK voor PHP, ASP.NET Ruby en Java developers

Wij helpen jou graag verder

Neem snel en eenvoudig contact met ons op.
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.