Zoeken
Sluiten
Donatiemodule

Ontvang eenvoudig donaties.

Met de donatiemodule van Pay. ontvang je eenvoudig donaties voor een goed doel.

Donateurs kiezen zelf de hoogte van de donatie, en met welke betaalmethode ze deze willen doen. Het is ook mogelijk om vooraf een bedrag en een betaalmethode toe te voegen. Net als al onze betaalschermen is ook ons nieuwe donatiescherm responsive uitgevoerd.

PAY. Sfeerfotografie1603

Donatielink & QR

Eenvoudig opgezet.

Met de donatiemodule van Pay. kan je binnen vijf minuten een betaalscherm aanmaken waar je donateurs een betaling kunnen doen.

Met behulp van de linkgenerator maak je een donatielink in een handomdraai. De link naar het donatiescherm is onbeperkt geldig. Je kunt deze dus naar je donateurs e-mailen of op je website plaatsen.

Meer features van Pay.

Icon 1

Uitgebreide rapportages

Verhoog je conversie met de inzichten en rapportages van Pay. Alle data die je nodig hebt met uitgebreide filter- en zoekopties.
icon 2

Recurring payments

Terugkerende betalingen voor abonnementen en lidmaatschappen zet je eenvoudig klaar met de recurring payments feature van Pay.
icon 4

Conversie optimalisatie

Google Analytics Sync van Pay. zorgt dat de transactiedata in Google Analytics gesynchroniseerd wordt met de data in de backend van je webshop.
icon-24

Pay by link

Genereer betaalverzoeken en stuur ze naar je klant, direct vanuit het Pay. admin panel. Zo kunnen klanten zelf een betaalmethode kiezen.

Registreer nu en ontdek de voordelen van Pay.

Regel direct al je online en in-store betalingen.
laptop
Default CTA icon Ontvang al binnen 15 minuten online en in-store betalingen via het Pay. platform.
Default CTA icon
Alle betaalinformatie op één platform: online, in-store en omnichannel.
Default CTA icon
Maximaal inzicht in je betaalverkeer via uitgebreide rapportages