Zoeken
Sluiten
Disputenbeheer

Klachten oplossen van ontevreden klanten.

Klachten zijn voor niemand leuk. Het is uitdagender om jouw webshop te runnen, pakketjes in te pakken en nieuwe marketing acties te bedenken dan tijd stoppen in het afhandelen van problemen. Een ontevreden klant kan echter met de huidige druk van de sociale media jouw bedrijf ernstige schade toebrengen. Een slechte review op Facebook, Trustpilot, een klacht op klacht.nl of een forum vol slechte ervaringen zorgen daadwerkelijk voor minder aankopen in jouw webshop.

PAY. Beeldbank fotografie8428 (1)

Een koper kan tot 35 dagen na zijn bestelling jouw contactgegevens opvragen.

De klant is zelf verantwoordelijk om contact met jou op te nemen. Krijgt jouw klant geen gehoor dan is het mogelijk een dispuut op te starten. Ook kan er gebeld worden met Pay. op de consumentenlijn (0900-payinfo).

Als er een dispuut gestart is, ontvang je van Pay. een e-mail. Je kan dan eventueel de betaling eenvoudig terugbetalen aan de koper. Als de koper niet binnen 7 dagen reageert dan wordt de case als afgerond beschouwd. Reageer je als Merchant 7 dagen niet op een dispuut dan neemt Pay. contact met jou op. Tevens kunnen wij dan het dispuut beslechten (bepalen wij of de klacht gegrond is). Als je veel disputen hebt, dan kunnen wij hiervoor kosten rekenen. Ook komt het voor dat wij jou ongeschikt achten om in de toekomst met ons samen te werken.

Meer features van Pay.

Icon 1

Uitgebreide rapportages

Verhoog je conversie met de inzichten en rapportages van Pay. Alle data die je nodig hebt met uitgebreide filter- en zoekopties.

icon 2

Recurring payments

Terugkerende betalingen voor abonnementen en lidmaatschappen zet je eenvoudig klaar met de Recurring Payments feature van Pay.
icon 4

Conversie optimalisatie

Google Analytics Sync. van Pay. zorgt dat de transactiedata in Google Analytics gesynchroniseerd wordt met de data in de backend van je webshop.
icon-24

Pay by link

Genereer betaalverzoeken en stuur ze naar je klant, direct vanuit het Pay. admin panel. Zo kunnen klanten zelf een betaalmethode kiezen.

Registreer nu en ontdek de voordelen van Pay.

Regel direct al je online en in-store betalingen.
laptop
Default CTA icon Ontvang al binnen 15 minuten online en in-store betalingen via het Pay. platform.
Default CTA icon
Alle betaalinformatie op één platform: online, in-store en omnichannel.
Default CTA icon
Maximaal inzicht in je betaalverkeer via uitgebreide rapportages