Disputenbeheer

Klachten zijn voor niemand leuk. Het is uitdagender om uw webshop te runnen, pakketjes in te pakken en nieuwe marketing acties te bedenken dan tijd stoppen in het afhandelen van problemen. Een ontevreden koper kan echter met de huidige druk van de sociale media uw bedrijf ernstige schade toebrengen. Een slechte review op facebook, trustpilot, een klacht op klacht.nl of een forum vol slechte ervaringen zorgen daadwerkelijk voor minder aankopen in uw webshop.

Dispuut starten

Een koper kan tot 35 dagen na zijn bestelling uw contactgegevens opvragen. De klant is zelf verantwoordelijk om contact met u op te nemen. Krijgt uw klant geen gehoor dan is het mogelijk een dispuut op te starten. Ook kan er gebeld worden met Pay.nl op de consumentenlijn (0900-payinfo).

Afhandeling

Als er een dispuut gestart is ontvangt u van Pay.nl een e-mail. U kunt dan eventueel de betaling eenvoudig terugbetalen aan de koper. Als de koper niet binnen 7 dagen reageert dan wordt de case als afgerond beschouwd. Reageert u als Merchant 7 dagen niet op een dispuut dan neemt Pay.nl contact met u op. Tevens kunnen wij dan het dispuut beslechten (bepalen wij of de klacht gegrond is). Als u veel disputen heeft, kunnen wij hiervoor kosten rekenen. Ook komt het voor dat wij u ongeschikt achten om in de toekomst met ons samen te werken.

meer info in dit blogartikel
Affiliates

Beschikbaarheid

Disputenbeheer is in alle pakketten beschikbaar

Kosten

Gebruik van de optie disputenbeheer is in alle pakketten gratis

Meer informatie over onze pakketten of direct registreren?

XS - Pioneer PIONEER Beschikbaar
S - Professional PROFESSIONAL Beschikbaar
M - Business BUSINESS Beschikbaar
L - Corporate CORPORATE Beschikbaar

meer features

 • Export

  MT940 en Csv bestanden exporteren voor uw boekhouding

  MEER INFO
 • Exact boekhoudmodule

  Aflettermodule voor uw Exact boekhoudprogramma

  MEER INFO
 • Customer support

  Vragen van uw klanten tijdig beantwoord

  MEER INFO
 • Instore payments

  Pinbetalingen accepteren in uw fysieke winkel

  MEER INFO