Meerdere bankaccounts

Meerdere bankrekeningen koppelen aan jouw PAY. account

Meerdere bankrekeningen koppelen aan jouw PAY. account

Bij PAY. heb je de mogelijkheid om meerdere bedrijven met meerdere bankrekeningen te koppelen aan jouw eigen administratie(s). Zo kunnen bijvoorbeeld de bankrekeningnummers van verschillende administraties, vestigingen of werkmaatschappijen worden toegevoegd via één enkele PAY. aansluiting, zodat jouw geldstromen exact naar wens ingeregeld kunnen worden.

5e9d5d0189b63-Meerdere_bankrekeningen_01-03.png?_t=1587371265

Hoe werkt het?

Je kunt jouw tegoeden uit te laten keren op verschillende rekeningnummers. Voor elke website waar jij onze betaaloplossingen aanbiedt, kan je een rekening toevoegen via ons Admin Panel. Nadat deze geverifiëerd is, kan je per website of webshop een rekeningnummer selecteren waarop de inkomsten worden uitgekeerd. Voorbeelden van meerdere bankrekeningen koppelen vind je hier.

Houd jouw geldstromen inzichtelijk

Voor elke uitbetaling wordt een aparte factuur gegenereerd. Zodat jij de inkomsten per website eenvoudiger in jouw administratie kan inboeken.

Aansluiting op een holding/moeder van een onderneming

Het is mogelijk om een aansluiting op de holding van een onderneming te verkrijgen. Je dient bij een holding eenmalig het businesspakket af te nemen. Zo kan je voorkomen dat je meerdere malen pakket- en compliancekosten dient te betalen.

Meerdere bankrekeningen_01NL.png
  • Een voordeel ten opzichte van meerdere bedrijven is dat je via deze constructie rapportages kunt maken op basis van jouw totale omzet en dit zonder te hoeven switchen.
  • Per dochter kan je een omzetgroep en/of verkooplocatie toevoegen, waardoor jij jouw rapportages en de financiële geldstromen kan splitsen.
  • Een nadeel ten opzichte van meerdere bedrijven is dat je jouw gebruikers geen beperkt inzicht kunt geven in een deel van de omzet. Een gebruiker met alle rechten ziet de volledige omzet van de holding.
  • We factureren wel gesplitst, maar als de holding geen fiscale eenheid is met de werkmaatschappijen, levert dit meer administratie op (denk aan BTW intern doorzetten)

Laat je dus goed door ons adviseren welke van de twee opties het beste bij jouw bedrijf past.

Beschikbaarheid

Het toevoegen van meerdere bankrekeningnummers is mogelijk vanaf het Business pakket.

Kosten

Het toevoegen van extra rekeningnummers is gratis.

Meer informatie over onze pakketten of direct registreren?

xs Pioneer Niet beschikbaar
xs Professional Niet beschikbaar
xs Business Beschikbaar
xs Corporate Beschikbaar

meer features

Support
Support

Professionele support via chat, telefoon en e-mail

Multi currency
Multi currency

Betalingen ontvangen in verschillende valuta: $, £, €, ¥

Recurring
Recurring

Herhaalbetalingen voor incasso en creditcard

Handelsnamen
Handelsnamen

Jouw handelsnaam weergeven bij een transactie

Wij helpen je graag verder

Neem snel en eenvoudig contact met ons op.
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.