Brandstory

Robert van der Werf

Brandstory

Robert van der Werf is een 32-jarige ondernemende levensgenieter die positief en bevlogen in het leven staat. Vanuit zijn kantoor in midden van het land werkt hij met zijn 20 collega’s aan een en dezelfde passie: oldtimers. Nou ja, de onderdelen welteverstaan. Robert is namelijk eigenaar van dé oldtimer-onderdelen webshop van de Benelux. Van inkoop tot verzending: alles gebeurt op ijverige werkwijze waarbij Robert en zijn team de kwaliteit kunnen geven waar de altijd kritische klant naar vraagt.

Robert kijkt vaak terug om te zien waar hij begon: vanuit de garage bij de woning van zijn ouders, waar Robert als jonge twintiger zijn eerste oldtimer had staan.

image
image

Hij is altijd al een handige jongen geweest en hij kluste graag aan auto's om deze later weer te verkopen. Dat ondernemende kenmerkt Robert ook met zijn besluit om nog meer uit zijn grote hobby te halen: hij startte een kleine 10 jaar geleden een webshop met auto-onderdelen. Aangezien hij toch al veel bezig was met het inkopen van auto-onderdelen, was dit een logische vervolgstap. Ondanks zijn bevlogenheid is Robert wel doordacht: hij is zich ervan bewust dat er veel komt kijken bij de opstart van zo’n webshop en dus gebruikte hij internet om informatie in te winnen. Robert hecht waarde aan kwaliteit, niet alleen van de auto-onderdelen, maar ook van de alle zaken die bij de webshop komen kijken.

Zo denkt Robert nog vaak terug aan deze periode van zijn opstart. Hij had toen niet durven dromen dat hij vandaag de dag zou zijn waar hij nu is.

Het is iets na zessen, Robert zit voor het raam van zijn kantoorpand en kijkt hij naar de wegrijdende bestelwagen die tientallen pakketten meeneemt om deze veilig en betrouwbaar bij zijn klanten af te leveren. Tevreden kijkt hij naar de avondzon die al langzaam begint te zakken en een kleine glimlach doet zijn mondhoeken krullen. Hij weet dat het goed komt: hij levert de beste kwaliteitsonderdelen op de beste manier. Dat had hij alleen niet gekund. Natuurlijk heeft hij zijn medewerkers als onmisbare schakel in zijn onderneming, maar hij had het ook zeker niet gekund zonder zijn loyale, deskundige partners en leveranciers. Doordat hij zich geen zorgen hoeft te maken over de kwaliteit van alle bijkomende zaken rondom zijn webshop, kan hij zich, als gedreven man die hij is, volledig richten op zijn passie van de oldtimers. De avond valt en Robert kan de deur met een voldaan gevoel achter hem dicht trekken.

Hij rijdt weg in zijn unieke, zelf opgeknapte oldtimer en weet: alles komt goed. Vanzelfsprekend.

image
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.