Winkel Cheque

Veelzijdige cadeaubon voor iedereen

Winkel Cheque cadeaukaart

De Winkel Cheque is een veelzijdige cadeaubon voor mannen en vrouwen van alle leeftijden. De cadeaukaart kan in diverse winkelstraat winkels en toonaangevende webshops worden verzilverd. Zo kan de ontvanger o.a. een weekendje weg boeken, de huisinrichting een nieuwe look geven, voeding aanvullen met vitaminen, mooi ondergoed kopen, het huis opfleuren met een bosje bloemen en nog veel meer. Ideaal om aan te bieden in jouw webshop dus!

winkelcheque_logo.png

Hoe werkt het?

Op de achterkant van de cadeaukaart vindt jouw klant zijn of haar unieke kaartcode en pincode. Op de fysieke cadeaukaart zit de pincode achter een beschermlaagje die jouw klant dient weg te krassen. De kaartcode en pincode kunnen op de website worden ingevoerd. Jouw klant ziet dan direct het saldo en de geldigheidsduur.

winkelcheque_kaart.png

De cadeaukaart is te gebruiken in een winkel of een webshop naar eigen keuze: jouw klant kan zijn of haar Winkel Cheque cadeaukaart besteden bij allerlei winkels en webshops in Nederland die aangesloten zijn bij de Winkel Cheque cadeaukaart. Alle acceptanten zijn te vinden op www.winkelcheque.nl/verzilveren/.

De klant kan ervoor kiezen het gehele bedrag op jouw website te besteden, maar kan er ook voor kiezen een deel van het tegoed te bewaren voor later.

Is het bedrag lager dan het tegoed op de kaart, dan blijft het resterende bedrag gewoon geldig. Is het totaalbedrag hoger dan het tegoed op de kaart? Dan kan de klant het resterende bedrag ook betalen via één van de andere betaalmethoden, zoals iDEAL, creditcard of een van de andere populaire betaalmethoden.

De Winkel Cheque cadeaukaart activeren?

Om de Winkel Cheque cadeaukaart te kunnen activeren, neem je eerst contact op met de cadeaukaart leverancier via info@winkelcheque.nl of telefonisch via 020 - 261 37 47. Vervolgens krijgen wij een seintje van de cadeaukaart leverancier dat de kaart geactiveerd kan worden in jouw PAY. account. Hierna komen de transacties binnen via Stichting PAY. en worden deze middels een clearing aan jou uitgekeerd.

Standaard plugins

PAY. heeft voor haar klanten standaard plugins ontwikkeld voor diverse populaire webshop modules. Hiermee kan jij zonder de code aan te passen al onze betaalmethoden aan jouw webshop toevoegen en tegelijkertijd heb jij al jouw betaaloplossingen onder één dak. Ook als je gebruik maakt van een eigen systeem, kun je gebruik maken van onze betaaldiensten. Aan de hand van een voorbeeldcode kun je de gewenste betaalmethoden namelijk eenvoudig aan jouw webshop toevoegen.

Winkel Cheque is een open-loop cadeaukaart. Dit betekent dat jouw klant per order
niet meer dan € 50,- per cadeaukaart kan besteden.

De voordelen op een rij
  • De betaling loopt via Stichting PAY.
  • Direct te gebruiken in jouw webshop
  • Sterk acceptantennetwerk met een breed aanbod
  • Eenvoudig te integreren binnen onze webshop plugins
  • Zowel online als via fysieke retail te koop
  • Promotie via de website van de Winkel Cheque cadeaukaart

Heb je behoefte aan meer informatie over de Winkel Cheque? Neem contact met ons op via sales@pay.nl of telefonisch via 088-88 666 66 en één van onze specialisten helpt jou graag verder.

Winkel Cheque beschikbaarheid

xs Pioneer Full service
xs Professional Full service
xs Business Full service
xs Corporate Full service

Laatste nieuws over Winkel Cheque

PAY. biedt vanaf nu Bloemen Cadeau, DE Cadeaukaart en Winkel Cheque aan!
Lees meer
Belangrijk: nieuwe regels omtrent cadeaukaarten
Lees meer

Beschikbaarheid

De Winkel Cheque cadeaukaart wordt gebruikt in Nederland.
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.