Zoeken
Sluiten
Betaalmethode

Carte Bancaires.

Bied je jouw producten of diensten ook in Frankrijk aan? Dan biedt Pay. jou de betaalmethode Carte Bancaires. Met deze debitcard kunnen jouw Franse klanten hun online aankopen direct binnen jouw webshop afrekenen. Deze populaire betaalkaart wordt door alle grote Franse banken uitgegeven. Iedere kaart met het logo 'Verified by Visa' kan veilig worden gebruikt voor online betalingen.

Carte-Blue-2
Carte Bancaires is de 'grootste' van Frankrijk.

In Frankrijk is de Carte Bancaires de meest gebruikte manier van online betalen. Dat is logisch met ruim 60 miljoen kaarthouders. De helft van deze kaarten is geschikt voor online betalingen en door de ondersteuning van Visa. Alle Carte Bancaires kaarten 'by Visa' kunnen via het Pay. betaalsysteem direct betalen in jouw webshop. Met dit enorme bereik is deze betaalmethode dus onmisbaar voor de e-commerce ondernemer die zaken doet in Frankrijk.

 

Aangesloten Franse banken.

Rekeninghouders van de banken BNP, CCF, Crédit du Nord, CIC, Crédit Lyonnais en Société Générale ontvangen een Carte Bancaires by Visa kaart en kunnen hiermee online betalen.

 

Een webshop met Carte Bancaires.

Om Carte Bancaires snel aan jouw webshop toe te voegen, kan je gebruik maken van onze gratis kant-en-klare plugins. Carte Bancaires is een zogeheten debitcard en daarmee beschikbaar vanaf het Professional pakket.

Zoals je van ons gewend bent, zijn de betaalschermen geschikt gemaakt voor elk device. Het betaalscherm van Carte Bancaires wordt standaard in de Franse taal weergegeven maar is ook beschikbaar in het Engels en in het Nederlands. 

Installatie zo geregeld met onze plugins.

Voor de koppeling van onze betaaloplossingen aan jouw webshop heb je de keuze uit een groot aantal systemen. Voor diverse systemen hebben wij kant-en-klare plugins ontwikkeld. Voor de installatie van deze plug-and-play oplossing, hoef je geen technische kennis te hebben. Voor alle populaire e-commerce systemen bieden wij een plugin aan zoals Magento, Opencart, en Prestashop.

Meer betaalmethoden voor Frankrijk.

Naast Carte Bancaires bieden wij meer betaalopties waarmee jouw Franse klanten direct online kunnen afrekenen in jouw webshop zoals de MasterCard en PayPal. Met al deze betaalmogelijkheden in jouw webshop kunnen al jouw klanten uit Frankrijk veilig en eenvoudig hun online aankopen afrekenen.

De voordelen op een rij.
  • Meest populaire betaaloptie van Frankrijk
  • Geschikt voor iedere branche
  • Aansluiting direct via Pay: dus zo geregeld
  • Binnen enkele kliks te koppelen aan jouw website of webshop
  • Je hoeft geen aparte contracten af te sluiten

 

Beschikbaarheid.

De creditcard Carte Bancaires wordt gebruikt in Frankrijk.

Waarom Pay. achter elke betaling?

Groeien met je onderneming betekent dat je zoveel mogelijk relevante data en inzichten nodig hebt. Die vind je in het dashboard en de Pay. app.

Voor je klanten biedt Pay. alle betaalmethoden die ze verwachten - en méér. Zo ontwikkel je een superieure customer experience en de hoogste conversie.

breedste aanbod

Het breedste aanbod betaaloplossingen

Alle betaaloplossingen die je nodig hebt voor een optimale customer experience, online en in-store.

plug

Plugins voor eenvoudige integratie

Met de payment plugins van Pay. maak je snel en eenvoudig een koppeling met je webshop.

chat bot

Conversieverhogende features

Mis geen betalingen meer met de conversieverhogende features die Pay. biedt.

user favorite

De betaalpartner van duizenden bedrijven

Persoonlijke service en technische ondersteuning zodat je altijd de controle houdt.

Registreer nu en ontdek de voordelen van Pay.

Regel direct al je online en in-store betalingen.
laptop
Default CTA icon Ontvang al binnen 15 minuten online en in-store betalingen via het Pay. platform.
Default CTA icon
Alle betaalinformatie op één platform: online, in-store en omnichannel.
Default CTA icon
Maximaal inzicht in je betaalverkeer via uitgebreide rapportages