Zoeken
Sluiten
Plugin

Creëer meeslepende winkelervaringen met next-generation technologie: Magento.

Magento is één van de populairste (open source) e-commerce systemen. Het is geschikt voor ondernemingen van elk formaat en verkrijgbaar in verschillende talen, waaronder Nederlands. Dat maakt het installeren eenvoudiger. Een webshop is pas compleet als er ook afgerekend kan worden. Dit regel je eenvoudig en snel met de Pay. plugin voor Magento. iDEAL, Bancontact, Giropay, creditcard en alle andere betaalmethoden van Pay. koppel je in een handomdraai met een webshop.

Magento-2
Internationaal en voor elke webshop.

De online verkoop van ruim 30.000 merchants wereldwijd is gebaseerd op het e-commerce systeem Magento. Deze webshop-oplossing heeft een actieve community van ruim 115.000 leden. Erg handig als je vragen hebt over de installatie, de beschikbare plugins en andere technische zaken.

Pay. plugin voor Magento

Betalen in jouw Magento webshop.

Een webshop is natuurlijk niet compleet zonder een passende betaaloplossing. Daarom bieden Pay. een gratis plugin waarmee je eenvoudige online betaalmethoden aanbiedt in de Magento webshop. Met de Pay. plugin voor Magento heb je alle betaalmethoden binnen handbereik, zoals iDEAL, Bancontact, creditcards, AfterPay en nog veel meer.

Extra toeslag berekenen

Wil je voor het gebruik van een betaalmethode een toeslag berekenen aan de consument? Dat kan met deze Magento koppeling. Je kan hierbij kiezen voor een bedrag of een percentage en stelt dit allemaal in via de backoffice van jouw eigen webshop.

 

Installatiebestanden via Github.

 

Onze betaalmodule is zeer eenvoudig te installeren. Je regelt dit allemaal via Magento Connect en de backoffice van jouw webshop. Je kan zelf de gewenste betaalmethoden selecteren en activeren. Zodra er een nieuwe update van de koppeling beschikbaar is, ontvang je een seintje via jouw backoffice. Je hoeft dan alleen nog maar op 'updaten' te klikken en je beschikt weer over de laatste versie van de betaalmethode.

Via het Admin Panel van Pay. kunt u een stap-voor-stap handleiding downloaden waarin wordt uitgelegd hoe u onze plugin met behulp van Magento Connect installeert zodat u binnen enkele minuten gebruik kunt maken van onze betaalmethoden.

Met een account bij Pay. krijg je toegang tot het Admin Panel. Daar kan je jouw websites in een handomdraai toevoegen.

Om toegang te krijgen tot het panel, maak je eerst een account aan. Wil je direct aan de slag, maar heb je nog geen Pay. account? Maak direct een gratis account aan.

foto

Toegang tot 50+ nationale en internationale betaalmethoden.

Waarom Pay. achter elke betaling?

Groeien met je onderneming betekent dat je zoveel mogelijk relevante data en inzichten nodig hebt. Die vind je in het dashboard en de Pay. app.

Voor je klanten biedt Pay. alle betaalmethoden die ze verwachten - en méér. Zo ontwikkel je een superieure customer experience en de hoogste conversie.

 

 

carbon_software-resource-cluster

Het breedste aanbod betaaloplossingen

Alle betaaloplossingen die je nodig hebt voor een optimale customer experience, online en in-store.

carbon_plug

Plugins voor eenvoudige integratie

Met de payment plugins van Pay. maak je snel en eenvoudig een koppeling met je webshop.

carbon_chat-bot

Conversieverhogende features

Mis geen betalingen meer met de conversieverhogende features die Pay. biedt.

carbon_user-favorite

De betaalpartner van duizenden bedrijven

Persoonlijke service en technische ondersteuning zodat je altijd de controle houdt.

Registreer nu en ontdek de voordelen van Pay.

Regel direct al je online en in-store betalingen.
laptop
cta-checkmark-icon Ontvang al binnen 15 minuten online en in-store betalingen via het Pay. platform.
cta-checkmark-icon

Alle betaalinformatie op één platform: online, in-store en omnichannel.

cta-checkmark-icon Maximaal inzicht in je betaalverkeer via uitgebreide rapportages