Zoeken
Sluiten
3D secure 2.0

Beperk fraude, verhoog de conversie.

3D secure 2.0 is een authenticatie oplossing die een betere klantervaring creëert en fraude vermindert.

Tijdens het betaalproces kunnen klanten hun identiteit bevestigen. Deze extra stap in het betaalproces is afhankelijk van de uitgever van de kaart (bijvoorbeeld een bank). Zo kan er bijvoorbeeld worden gevraagd om een extra pincode, een wachtwoord of andere gegevens. 

Met 3D secure 2.0 kunnen onder voorwaarden uitzondering worden gemaakt op de authenticatie om conversie te optimaliseren. 

PAY. Beeldbank fotografie7365
PAY. Sfeerfotografie9173
De voordelen van 3D secure 2.0.
  • Minder chargebacks
    Een consument kan bij een creditcard betaling met 3D Secure nooit worden teruggedraaid via een zogeheten ‘chargeback’ op grond van de reden ‘ik was het niet’.

  • LVP exemption
    Een betaling tot 30 euro, mag zonder verplichte authenticatie worden verwerkt, dit verhoogt je conversie. Als je hiervoor kiest en er komt een chargeback met fraude als reden, dan ben je aansprakelijk voor de kosten.

  • Challenge & Frictionless
    Als een authenticatie wordt uitgevoerd in een frictionless flow wordt browser informatie gebruikt om de betaler te identificeren. Dit kan resulteren in een betaling zonder extra vragen. Als dit niet lukt, volgt alsnog een authenticatie stap (challenge). In de meeste gevallen verschijnt een pop-up om in een app een bevestiging uit te voeren. Uiteraard zorgt de frictionless flow voor een hogere conversie.

Meer features van Pay.

Icon 1

Uitgebreide rapportages

Verhoog je conversie met de inzichten en rapportages van Pay. Alle data die je nodig hebt met uitgebreide filter- en zoekopties.
icon 2

Recurring Payments

Terugkerende betalingen voor abonnementen en lidmaatschappen zet je eenvoudig klaar met de Recurring Payments feature van Pay.
icon 4

Conversie optimalisatie

Google Analytics Sync. van Pay. zorgt dat de transactiedata in Google Analytics gesynchroniseerd wordt met de data in de backend van je webshop.
icon-24

Pay by Link

Genereer betaalverzoeken en stuur ze naar je klant, direct vanuit het Pay. admin panel. Zo kunnen klanten zelf een betaalmethode kiezen.

Registreer nu en ontdek de voordelen van Pay.

Regel direct al je online en in-store betalingen.
laptop
Default CTA icon Ontvang al binnen 15 minuten online en in-store betalingen via het Pay. platform.
Default CTA icon
Alle betaalinformatie op één platform: online, in-store en omnichannel.
Default CTA icon
Maximaal inzicht in je betaalverkeer via uitgebreide rapportages