Zoeken
Sluiten
Betaalmethode

Accepteer Parfum Cadeaukaart in jouw webshop.

Een parfum ontvangen, is altijd een welkom cadeau. Iedereen houdt er van om een lekker luchtje te krijgen. Tegenwoordig gebruikt bijna iedereen parfum: voor het uitgaan, een sollicitatiegesprek of voor een afspraakje. Daarom is de parfumbon van Parfum Cadeau hét ideale geschenk om te geven. Met de Parfum cadeaukaart heeft jouw klant een ruime keuze uit ruim 2.600 verschillende producten van de grootste merken. Geef jouw klanten de kans om hun favoriete parfum te shoppen in jouw webshop!

Parfum-cadeaukaart-1
Hoe werkt het?

Op de achterkant van de cadeaukaart vindt jouw klant zijn of haar unieke kaartcode en pincode. Op de fysieke cadeaukaart zit de pincode achter een beschermlaagje die jouw klant dient weg te krassen. De kaartcode en pincode kunnen op de website worden ingevoerd. Jouw klant ziet dan direct het saldo en de geldigheidsduur.

De Parfum Cadeaukaart is te gebruiken bij diverse aangesloten parfumerieën, drogisterijen en webshops. De klant kan ervoor kiezen om het gehele bedrag in jouw winkel of op jouw webshop te besteden, maar kan er ook voor kiezen een deel van het tegoed te bewaren voor later. Is het bedrag lager dan het tegoed op de kaart, dan blijft het resterende bedrag gewoon geldig. Is het totaalbedrag hoger dan het tegoed op de kaart? Dan kan de klant het resterende bedrag ook betalen via iDEAL, creditcard of één van de andere populaire betaalmethoden.

parfum-cadeaukaart-pagina-1
Parfum cadeaukaart accepteren?

Om de Parfum cadeaukaart te kunnen activeren, neem je eerst contact op met de cadeaukaart leverancier via info@parfumcadeaukaart.nl. Vervolgens krijgen wij een seintje van de cadeaukaart leverancier dat de kaart geactiveerd kan worden in jouw Pay. account. Hierna komen de transacties binnen via Stichting Pay.nl en krijg je deze samen met je andere transacties uitbetaald.

 

Standaard plugins.

Pay. heeft voor haar klanten standaard plugins ontwikkeld voor diverse populaire webshop modules. Hiermee kan jij zonder de code aan te passen al onze betaalmethoden aan jouw webshop toevoegen en tegelijkertijd heb jij al jouw betaaloplossingen onder één dak. Ook als je gebruik maakt van een eigen systeem, kun je gebruik maken van onze betaaldiensten. Aan de hand van een voorbeeldcode kun je de gewenste betaalmethoden namelijk eenvoudig aan jouw webshop toevoegen.

De voordelen op een rij.
  • De betaling loopt via Stichting Pay.nl
  • Direct te gebruiken in jouw webshop
  • Sterk acceptantennetwerk met een breed aanbod
  • Eenvoudig te integreren binnen onze webshop plugins
  • Zowel online als via fysieke retail te koop
  • Promotie via de website van Parfum Cadeau

Heb je behoefte aan meer informatie over de Parfum cadeaukaart? Neem contact met ons op via sales@pay.nl of telefonisch via
088-88 666 66 en één van onze specialisten helpt jou graag verder.

 

Beschikbaarheid.

Parfum Cadeaukaart wordt gebruikt in Nederland.

Aangeboden cadeaukaarten:

Waarom Pay. achter elke betaling?

Groeien met je onderneming betekent dat je zoveel mogelijk relevante data en inzichten nodig hebt. Die vind je in het dashboard en de Pay. app.

Voor je klanten biedt Pay. alle betaalmethoden die ze verwachten - en méér. Zo ontwikkel je een superieure customer experience en de hoogste conversie.

carbon_software-resource-cluster

Het breedste aanbod betaaloplossingen

Alle betaaloplossingen die je nodig hebt voor een optimale customer experience, online en in-store.

carbon_plug

Plugins voor eenvoudige integratie

Met de payment plugins van Pay. maak je snel en eenvoudig een koppeling met je webshop.

carbon_chat-bot

Conversieverhogende features

Mis geen betalingen meer met de conversieverhogende features die Pay. biedt.

carbon_user-favorite

De betaalpartner van duizenden bedrijven

Persoonlijke service en technische ondersteuning zodat je altijd de controle houdt.

Registreer nu en ontdek de voordelen van Pay.

Regel direct al je online en in-store betalingen.
laptop
Default CTA icon Ontvang al binnen 15 minuten online en in-store betalingen via het Pay. platform.
Default CTA icon
Alle betaalinformatie op één platform: online, in-store en omnichannel.
Default CTA icon
Maximaal inzicht in je betaalverkeer via uitgebreide rapportages