Parfum Cadeaukaart

Dé parfumbon van Nederland!

Parfum Cadeaukaart

Een parfum ontvangen, is altijd een welkom cadeau. Iedereen houdt er van om een lekker luchtje te krijgen. Tegenwoordig gebruikt bijna iedereen parfum: voor het uitgaan, een sollicitatiegesprek of voor een afspraakje. Daarom is de parfumbon van Parfum Cadeau hét ideale geschenk om te geven. Met de Parfum cadeaukaart heeft jouw klant een ruime keuze uit ruim 2.600 verschillende producten van de grootste merken. Geef jouw klanten de kans om hun favoriete parfum te shoppen in jouw webshop!

Parfum-Cadeaukaart_image01.png

Hoe werkt het?

Op de achterkant van de cadeaukaart vindt jouw klant zijn of haar unieke kaartcode en pincode. Op de fysieke cadeaukaart zit de pincode achter een beschermlaagje die jouw klant dient weg te krassen. De kaartcode en pincode kunnen op de website worden ingevoerd. Jouw klant ziet dan direct het saldo en de geldigheidsduur.

Parfum-Cadeaukaart_image02.png

De Parfum Cadeaukaart is te gebruiken bij diverse aangesloten parfumerieën, drogisterijen en webshops. De klant kan ervoor kiezen om het gehele bedrag in jouw winkel of op jouw webshop te besteden, maar kan er ook voor kiezen een deel van het tegoed te bewaren voor later. Is het bedrag lager dan het tegoed op de kaart, dan blijft het resterende bedrag gewoon geldig. Is het totaalbedrag hoger dan het tegoed op de kaart? Dan kan de klant het resterende bedrag ook betalen via iDEAL, creditcard of één van de andere populaire betaalmethoden.

Parfum cadeaukaart accepteren?

Om de Parfum cadeaukaart te kunnen activeren, neem je eerst contact op met de cadeaukaart leverancier via info@parfumcadeaukaart.nl. Vervolgens krijgen wij een seintje van de cadeaukaart leverancier dat de kaart geactiveerd kan worden in jouw PAY. account. Hierna komen de transacties binnen via Stichting Pay.nl en krijg je deze samen met je andere transacties uitbetaald.

Standaard plugins

PAY. heeft voor haar klanten standaard plugins ontwikkeld voor diverse populaire webshop modules. Hiermee kan jij zonder de code aan te passen al onze betaalmethoden aan jouw webshop toevoegen en tegelijkertijd heb jij al jouw betaaloplossingen onder één dak. Ook als je gebruik maakt van een eigen systeem, kun je gebruik maken van onze betaaldiensten. Aan de hand van een voorbeeldcode kun je de gewenste betaalmethoden namelijk eenvoudig aan jouw webshop toevoegen.

Parfum Cadeau is een open-loop cadeaukaart. Dit betekent dat jouw klant per order
niet meer dan € 50,- per cadeaukaart kan besteden.

De voordelen op een rij
  • De betaling loopt via Stichting Pay.nl
  • Direct te gebruiken in jouw webshop
  • Sterk acceptantennetwerk met een breed aanbod
  • Eenvoudig te integreren binnen onze webshop plugins
  • Zowel online als via fysieke retail te koop
  • Promotie via de website van Parfum Cadeau

Heb je behoefte aan meer informatie over de Parfum cadeaukaart? Neem contact met ons op via sales@pay.nl of telefonisch via
088-88 666 66 en één van onze specialisten helpt jou graag verder.

Parfum Cadeau beschikbaarheid

xs Pioneer Full service
xs Professional Full service
xs Business Full service
xs Corporate Full service

Laatste nieuws over cadeaukaarten

PAY. biedt vanaf nu Bloemen Cadeau, DE Cadeaukaart en Winkel Cheque aan!
Lees meer
Belangrijk: nieuwe regels omtrent cadeaukaarten
Lees meer
PAY. biedt vanaf nu Festivalcadeau aan, dé cadeaukaart voor muziekevenementen en festivals!
Lees meer

Beschikbaarheid

Parfum Cadeaukaart wordt gebruikt in Nederland.
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.