GezondheidsBon

Een gezond cadeau

GezondheidsBon

De GezondheidsBon is de gezondste giftcard van Nederland. Voeding, beweging, ontspanning, verzorging, duurzaamheid. Basiselementen voor een gezonde manier van leven. De GezondheidsBon brengt die elementen samen in een cadeaukaart die een gezonde manier van leven ondersteunt. De focus bij de GezondheidsBon ligt bij gezondheid in de breedste zin van het woord. Het is niet alleen persoonlijk, maar ook van de omgeving waarin wij leven. De bon is namelijk duurzaam en opnieuw op te waarderen om vervolgens door te geven.

Betaalscherm GezondheidsBon

Betaalmethode Gezondheidsbon

Hoe werkt het?

Het betalen met de GezondheidsBon doet de klant altijd aan de hand van de 19-cijferige code en een veiligheidscode die op de kaart staat. Waar klanten de cadeaukaart kunnen besteden, vinden zij op de site van de GezondheidsBon. De klant kan ervoor kiezen het gehele bedrag in de webshop te besteden, maar kan er ook voor kiezen een deel van het tegoed te bewaren voor later.

Is het bedrag lager dan het tegoed op de kaart, dan blijft het resterende bedrag gewoon geldig. Maximaal twee jaar na activering, met de mogelijkheid deze periode te verlengen. Is het totaalbedrag hoger dan het tegoed op de kaart? Dan kan de klant het resterende bedrag ook betalen via één van de andere betaalmethoden, zoals iDEAL en andere populaire manieren van online betalen.

Retourneren

Ook retourneren is met de GezondheidsBon geen enkel probleem. De klant krijgt in dat geval een tegoedbon voor de webshop waar hij de aankoop heeft gedaan.

De betaalmethode toevoegen

Om de GezondheidsBon als betaalmethode aan jouw webshop toe te kunnen voegen, heb je een account bij zowel PAY. als bij GezondheidsBon nodig. Via het tabblad 'Beheren / Diensten' selecteer je de dienst waaraan je de GezondheidsBon wil toevoegen. Jouw dienst moet tot één van de onderstaande categorieën behoren, anders zal de GezondheidsBon als betaaloplossing niet worden weergegeven.

  • Beauty en wellness
  • Cadeaus & kaarten
  • Gezondheid
  • Eten & Drinken
  • Fashion, Kleding & Schoenen
  • Sport en vrije tijd

Zet een vinkje bij de betaaloptie GezondheidsBon en voer vervolgens de juiste gegevens in om de tegoedbon als betaaloptie te kunnen accepteren.

GezondheidsBon is een closed-loop cadeaukaart. Dit betekent dat de winkel die de kaart uitgeeft ook
de partij is die de kaart verzilvert.

De voordelen op een rij
  • Sterk acceptantennetwerk met een breed aanbod
  • Eenvoudig te integreren binnen onze webshop plugins
  • Zowel online als via fysieke retail te koop
  • Promotie via de website van de GezondheidsBon

GezondheidsBon beschikbaarheid

xs Pioneer Full service
xs Professional Full service
xs Business Full service
xs Corporate Full service

Laatste nieuws over cadeaukaart
De VVV Giftcard
Lees meer
Paysafecard breidt uit naar Midden-Oosten
Lees meer
YourGift Card beschikbaar als betaalmethode voor uw webshop
Lees meer

Beschikbaarheid

De GezondheidsBon wordt gebruikt in Nederland
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.