Nieuws

PAY. en het nieuwe betaalplatform van in3

PAY. is als eerste PSP live met het nieuwe betaalplatform van in3!
Datum: 15 september 2021

Vanaf vandaag is PAY. als eerste PSP live met het nieuwe betaalplatform van in3. Het platform zit boordevol nieuwe opties en mogelijkheden voor zowel jouw klanten als voor jou als (web)winkelier. De switch naar het nieuwe platform gebeurt volledig automatisch. Hier hoef je als klant van PAY. dus zelf geen aanpassingen voor te doen.

Logo in3

Over in3 gespreid betalen

In3 (voorheen Capayable) biedt dé oplossing voor achteraf én gespreid betalen: jouw klant kan een betaling in drie gelijke termijnen voldoen. Het acceptatieproces gebeurt in een split-second, de klant betaalt geen rente en wordt niet BKR-geregistreerd. Dankzij deze formule heeft in3 een positief effect op jouw webshopconversie. Ook neemt de betaaloplossing de koopdrempel weg waardoor jouw webshop nieuwe of terugkomende klanten aantrekt.

Met het nieuwe betaalplatform krijgen jouw klanten de gelegenheid om real-time de status van hun order te volgen, kunnen ze via de app van in3 ook instore betalen met de unified QR-code van PAY. en heb je als klant van PAY. toegang tot het in3 Merchant Portal. Daarnaast kan het nieuwe in3 betaalplatform ook ingezet worden voor internationale expansie.

Nieuwe techniek betaalmethode in3

Ontvang nu ook in-store betalingen met in3

Vanaf nu is het mogelijk om in jouw fysieke winkel klanten te laten betalen met in3! Dit kan door de unified QR-code van PAY. te integreren in jouw kassasysteem. Hierdoor kunnen jouw klanten ook in de fysieke winkel betalen in drie gelijke termijnen.

Hoe werkt het?

  1. De QR-code wordt gegenereerd door het kassasysteem.
  2. Jouw klant scant via de in3 app de QR-code. Doordat jouw klant direct inzicht krijgt in zijn bestedingslimiet via de app, vindt er geen afkeuring plaats bij het afrekenen op locatie.
  3. Nadat de code is gescand, kan jouw klant betalen met in3.
  4. Via de telefoon betaalt jouw klant het eerste deel met iDEAL. Hierna ontvang jij én ontvangt jouw klant direct een bevestiging dat de betaling is ontvangen en geslaagd.
  5. Vervolgens kun je de producten meegeven aan jouw klant! En PAY. en in3? Wij zorgen ervoor dat jij wordt uitbetaald.

De unified QR-code van PAY.

PAY. heeft de dynamische QR-code ontwikkeld waarbij slechts één code wordt gegenereerd voor verschillende betaalmomenten. Hierdoor hoef je als (web)winkelier de betalingen niet meer handmatig aan te passen: één QR-code volstaat. PAY. vindt het namelijk vanzelfsprekend dat jouw klanten zo snel en feilloos mogelijk betalingen kunnen doen.

Met in3 en de unified QR-code van PAY. in jouw fysieke winkel vergroot je niet alleen de aankoopkans, maar bereik je ook potentiële klanten die geïnteresseerd zijn in jouw product, maar nog niet klaar zijn voor één volledige en directe betaling.

Het Merchant Portal van in3

Met het Merchant Portal van in3 heb je toegang tot al jouw in3 aanvragen. Zo zie je bijvoorbeeld direct - en met toelichting - of een klant wel of niet geaccepteerd is door in3. Het kan namelijk zo zijn dat jouw klant wel geaccepteerd is maar niet de tweede termijnbetaling heeft voldaan. Vanuit het Merchant Portal kan er direct contact worden opgenomen met de klant en kan hij alsnog eenvoudig worden afgerekend.

Nieuwe techniek betaalmethode in3
Nieuwe techniek betaalmethode in3

De in3 app voor consumenten

Naast in-store betalingen via in3, introduceert de betaaloplossing ook een app voor consumenten. Via de app hebben gebruikers real-time inzicht in het bestedingsbedrag dat vanuit in3 beschikbaar wordt gesteld. Hierdoor weet jouw klant precies voor welk bedrag in 3 gelijke delen betaald kan worden. Daarnaast geeft de app ook inzicht in alle openstaande orders en toekomstige betalingen.

Voor jou als (web)winkelier biedt de in3 app ook extra marketingmogelijkheden. Zo kan je via het in3 Merchant Portal gemakkelijk jouw webshop toevoegen. Met behulp van de zoekfunctie van de app en de website wordt de webshop in het overzicht weergegeven. Hierdoor komt jouw (web)shop direct in de spotlight onder duizenden app gebruikers en websitebezoekers. Dit betekent gegarandeerd extra bezoekers in jouw (web)shop!

In3 in jouw webshop?

Het activeren van in3 in jouw webshop is zeer eenvoudig. Voor de meeste gangbare webshopsystemen heb je bij PAY. de keuze uit een groot aantal plugins. Hiermee kan je in een handomdraai onze betaalmethoden, waaronder de betaalmethode in3, aan jouw webshop toevoegen. Gebruik je een zelf ontwikkeld systeem of staat jouw platform er niet tussen en wil je zelf een koppeling maken met in3? Gebruik dan onze API’s of maak een koppeling via een van onze SDK’s.

Meer weten over in3?

Ben je benieuwd naar de online en/of in-store betaalmogelijkheden van in3 via PAY?
Neem contact met ons op via sales@pay.nl of telefonisch via 088-88 666 66 en één van onze sales specialisten helpt je graag verder.

Laatste nieuws over PAY.

PAY. trekt nieuwe CCO aan en biedt tevens als eerste Nederlandse Payment Service Provider merchant financiering aan
Lees meer
Voor de aanschaf van alcohol of tabak voldoet ‘Ja, ik ben 18’ niet meer
Lees meer
Contactloos betalen aan de kassa wordt nieuwe normaal
Lees meer
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.