24 juni 2020

Pay. biedt vanaf nu Festivalcadeau aan, dé cadeaukaart voor muziekevenementen en festivals!

Pay. biedt vanaf nu Festivalcadeau aan, dé cadeaukaart voor muziekevenementen en festivals!

Jaarlijks trekken miljoenen festivalbezoekers naar Nederland, hét festivalland van Europa. Ook groeit ieder jaar het aantal muziekevenementen en festivals: van hardcore tot dance, geen muziekgenre wordt overgeslagen. Het is daarom vreemd dat er in Nederland nog geen cadeaukaart beschikbaar was voor festivals.Festivalcadeau_logo

De Festival Cadeaukaart is een initiatief van het Haarlemse TicketGift. De cadeaukaart is de eerste festival cadeaukaart van Nederland. Deze betaalmethode is ideaal voor ticketing partijen en evenementen organisaties!

Met de Festival Cadeaukaart kiest de ontvanger zijn of haar geliefde muziekevenement of festival. De cadeaukaart is door heel Nederland te besteden bij alle aangesloten muziekevenementen en festivals. De Festival cadeaukaart is 2 jaar geldig en 365 dagen per jaar verzilverbaar.

 

5e6f739202ac9-Festival-Cadeaukaart-Digitaal

Hoe werkt Festival Cadeaukaart?

De Festival Cadeaukaart kan fysiek of digitaal worden gekocht. Aan de achterzijde van de cadeaukaart is het 19-cijferige kaartnummer en de veiligheidscode te vinden. Wanneer de klant wil betalen met de cadeaukaart, kan in de agenda van Festivalcadeau een evenement worden gekozen. Hierna wordt de klant altijd naar de officiële ticketshop gelinkt van het evenement. Bij het afrekenen kan tijdens het selecteren van de betaalmethode gekozen worden voor ‘Festival Cadeaukaart’ waarna de codes ingevuld kunnen worden. Het saldo dat op de cadeaukaart staat wordt in mindering gebracht met het te betalen bedrag.

Is het te betalen bedrag lager dan de waarde op de cadeaukaart? Dan houdt de klant saldo over op de cadeaukaart en kan er voor een volgend evenement opnieuw mee betaald worden. Is het te betalen bedrag hoger dan de waarde op de cadeaukaart? Dan ontstaat er een deeltransactie en dient het resterende bedrag middels een andere betaalmethode zoals iDEAL, Paypal of creditcard betaald te worden.

 

Voordelen op een rij

  • Aantrekkelijke tarieven
  • De betaling loopt via Stichting Pay.nl
  • Direct te gebruiken in jouw webshop
  • Eenvoudig te integreren binnen onze webshop plugins
  • In de webshop te verkrijgen als fysieke pas of digitale PDF
  • Breed en divers acceptantenaanbod verspreid door heel Nederland
  • Marketinguiting op de partnerpagina van Festivalcadeau
  • Post op Instagram ter promotie van de samenwerking