Zoeken
Sluiten
07 september 2018

Billink: de nieuwe mogelijkheid voor achteraf betalen

Billink: de nieuwe mogelijkheid voor achteraf betalen
 Achteraf betalen is populair: bijna een derde van de consumenten geeft aan het liefst achteraf te willen betalen. Het aanbieden van de mogelijkheid om achteraf te betalen resulteert dan ook in meer conversie. Billink is de nieuwste betaalmethode van Pay.nl voor achterafbetalingen. Deze manier van achteraf betalen is al beschikbaar vanaf het gratis Pioneer pakket.

Achteraf betalen met Billink

Billink is de pionier op het gebied van achteraf betalen. Met de betrouwbare kennis van ruim 11,6 miljoen Nederlandse consumenten en bedrijven is Billink de ideale achteraf betaaloplossing. Veilig, betrouwbaar, snel... en Nederlands!

Billink biedt u als online ondernemer een complete dienst van facturatie tot incasso en risicoafdekking. Kortom, u loopt geen enkel risico door deze vorm van achteraf betalen aan te bieden in uw webshop. Gemak voor zowel uw klant als uzelf, dat is het uitgangspunt.

 

Verhoog uw conversie

Online aankopen worden veelal impulsief uitgevoerd. Snelheid en gemak zijn dan ook sleutelwoorden voor een succesvol aankoopproces. Het is zaak om het uw klant zo makkelijk mogelijk maken om een bestelling te plaatsen.

De verlaten winkelmand is met een achteraf betaalmethode verleden tijd, omdat uw klanten direct kunnen bestellen en pas later betalen. De achteraf betaalmethode Billink biedt u de ideale oplossing om die omzetverhoging te realiseren.

 

Billink in uw webshop

De afgelopen maand is Billink geïntroduceerd en getest bij Pay.nl. En met succes! Lees meer over de Billink betaalmethode en de tarieven, of voeg de betaalmethode direct toe aan uw webshop door in te loggen in uw Admin Panel. Nog geen klant van Pay.nl? Maak kennis met het gratis Pioneer Pakket en voeg Billink, evenals vele andere (inter)nationale betaalmethoden toe aan uw webshop.

Waarom achteraf betalen met Billink?

 • Meer conversie
  Het aanbieden van achteraf betalen resulteert in een significante omzetstijging. Online aankopen worden veelal impulsief uitgevoerd, waarbij vaak geen mogelijkheid bestaat tot het direct afrekenen van de bestelling.
 • Garantie tot € 500,-
  Afhankelijk van uw wens sluit Billink het risico op wanbetaling uit door betalingen tot 500 euro te garanderen. Bij hogere transactiewaarden geldt ook een garantie tot 500 euro.
 • Lage Kosten
  Billink kent zeer gunstige tarieven.
 • Gemiddelde acceptatie van 87/90%
  Om zoveel mogelijk klanten in het acceptatieproces toe te laten wordt slimme technologie voor een betrouwbare creditcheck ingezet.
 • Geen jaarcontract of abonnement
  Bij Billink kunt u altijd in- en uitstappen wanneer u wilt. Dat is wel zo flexibel.
 • Geldstroom via Pay.nl
  Het is niet nodig om een account aan te maken bij Billink. De Billink transacties komen namelijk binnen via Stichting Pay en worden middels een clearing naar u uitgekeerd.

Registreer nu en ontdek de voordelen van Pay.

Regel direct al je online en in-store betalingen.
laptop
Default CTA icon Ontvang al binnen 15 minuten online en in-store betalingen via het Pay. platform.
Default CTA icon
Alle betaalinformatie op één platform: online, in-store en omnichannel.
Default CTA icon
Maximaal inzicht in je betaalverkeer via uitgebreide rapportages