Blog

De 7 handigste features van het PAY. Dashboard

Features die jouw online betaalverkeer nog inzichtelijker maken

PAY. doet er alles aan om het online ondernemen voor jou een stukje makkelijker te maken. Zo ook met het Dashboard als nieuwste toevoeging aan het Admin Panel. Het Dashboard is een handige overzichtspagina die in één oogopslag inzicht geeft in statistische betaalinformatie zoals de laatste online betalingen en clearingen, dag- en weekvergelijkingen en een zoekfunctie.

Je komt bij jouw persoonlijke Dashboard door in te loggen in het Admin Panel. Dit kan zowel via desktop als via de mobiele app. Met behulp van verschillende slimme features krijg je met een paar klikken toegang tot handige (statistische) informatie over jouw betalingen, transacties en omzetten, maar ook over bijvoorbeeld de gekozen betaalmethoden. We zetten de 7 handigste features van het Dashboard voor je op een rij.

Dashboard features

Beweeg met je muis over de onderstaande afbeeldingen voor meer informatie over de betreffende functie

Met deze handige features uit het Dashboard maakt PAY. het online ondernemen graag een stukje makkelijker voor je. Vanzelfsprekend zijn we altijd op zoek naar nog meer betaalfeatures die hieraan bijdragen. Heb je tips voor ons of vragen over jouw account? Wij staan altijd voor je klaar om te sparren over betaaloplossingen of om je hier meer informatie over te geven, via sales@pay.nl of telefonisch via 088 – 88 666 22.

Meer blogposts

Geen verlaten winkelwagens in uw webshop?
Lees verder
Kennis: Beveilig uw bedrijfsvoering
Lees verder
Welke documenten vragen we van u en waarom
Lees verder
Kelvin

Kelvin Huizing

Kelvin is Head of Support bij PAY.
 
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.