Zoeken
Sluiten
Features

Features die jouw online betaalverkeer nog inzichtelijker maken.

Pay. doet er alles aan om het online ondernemen voor jou een stukje makkelijker te maken. Zo ook met het Dashboard als toevoeging aan het Admin Panel. Het Dashboard is een handige overzichtspagina die in één oogopslag inzicht geeft in statistische betaalinformatie zoals de laatste online betalingen en clearingen, dag- en weekvergelijkingen en een zoekfunctie.

Je komt bij jouw persoonlijke Dashboard door in te loggen in het Admin Panel. Dit kan zowel via desktop als via de mobiele app. Met behulp van verschillende slimme features krijg je met een paar klikken toegang tot handige (statistische) informatie over jouw betalingen, transacties en omzetten, maar ook over bijvoorbeeld de gekozen betaalmethoden. We zetten de 7 handigste features van het Dashboard voor je op een rij.

iMac-Mockup-V3
Creditcard betalingen verwerken zonder tussenkomst van externe organisaties en processen. Dat maakt je betaalproces frictieloos, sneller en bovendien veiliger. Beter voor je klanten - en voor jou. 
Als acquirer processor vermindert Pay. het aantal schakels in de keten. Zo beheert Pay. de geldstroom en worden betalingen sneller verwerkt, met minder (ver-)storingen.  In-house gebouwde techniek verzorgt de volledige transactie en stelt Pay. in staat continu prestaties te monitoren.
PAY. Sfeerfotografie0352

Acquirer & processor

3D Secure voor authenticatie van creditcardbetalingen.

Pay. heeft dankzij de in-house ontwikkelde 3D Secure technologie de authenticatie van creditcardbetalingen in eigen handen. Hierdoor kan Pay. betaaloplossingen zoals Apple Pay en Google Pay, of 3D Secure instellingen optimaliseren en passend maken binnen het risicoprofiel van de ondernemer. 

Optimale routing

Om je conversie te verhogen worden creditcardtransacties gerouteerd via de optimale processing & acquiring route.  Voor een supersnel proces gebruikt Pay. eigen processing routes en routes van partners. De transacties worden op een uniforme wijze doorbetaald naar de merchant.

Tokenisatie van creditcardbetalingen via Pay. creëert meer betaalgemak voor je klanten bij vervolgbetalingen. Je klant vult maar één keer betaalgegevens in. Zo bestellen zij makkelijker en vaker. 

De kaartgegevens van de betaler worden versleuteld en veilig opgeslagen binnen onze systemen. Zo kan een vervolgbetaling makkelijk worden uitgevoerd. De kaartgegevens van de klant hoeven dan niet opnieuw ingevuld te worden. 

Meer features van Pay.

Icon 1

Uitgebreide rapportages

Verhoog je conversie met de inzichten en rapportages van Pay. Alles data die je nodig hebt met uitgebreide filter- en zoekopties.
Lees meer
icon 2

Recurring Payments

Terugkerende betalingen voor abonnementen en lidmaatschappen zet je eenvoudig klaar met de Recurring Payments feature van Pay.
Lees meer
icon 3

Inzicht met de Pay. app

Op ieder moment en vanaf elke locatie inzicht in het online betaalverkeer van jouw webshops of websites via de gratis Pay. app.
Lees meer
icon 4

Conversie optimalisatie

Google Analytics Sync. van Pay. zorgt dat de transactiedata in Google Analytics gesynchroniseerd wordt met de data in de backend van je webshop.
Lees meer

Registreer nu en ontdek de voordelen van Pay.

Regel direct al je online en in-store betalingen.
laptop
Default CTA icon Ontvang al binnen 15 minuten online en in-store betalingen via het Pay. platform.
Default CTA icon
Alle betaalinformatie op één platform: online, in-store en omnichannel.
Default CTA icon
Maximaal inzicht in je betaalverkeer via uitgebreide rapportages