Dashboard

In één oogopslag inzicht in statistische informatie

Dashboard

Het Dashboard is een heldere overzichtspagina in het Admin Panel van Pay.nl waar u in één oogopslag direct inzicht heeft in al uw statistische betaalinformatie.

Het Dashboard geeft bijvoorbeeld een praktisch overzicht van de laatste betalingen en clearingen, maakt dag- en weekvergelijkingen en heeft een handige zoekfunctie. Het Admin Panel van Pay.nl wordt hiermee nog gebruiksvriendelijker, waardoor het ondernemen voor u een stukje makkelijker wordt. U vindt het Dashboard door op de 'home' knop te klikken in het menu van het Admin Panel.

De 7 handigste features van het dashboard

image
image

Mededelingen

Helemaal bovenin het scherm is plaatsgemaakt voor mededelingen, laatste nieuwtjes, berichten van uw Account Manager en meer. Zo weet u altijd zeker of uw gebruikte plugins up-to-date zijn en of er nog zaken zijn die u dient te regelen om bijvoorbeeld uw dossier compleet te maken.

Transacties zoeken én vinden

De handigste nieuwe functionaliteit is misschien wel het transactie zoekscherm. In dit zoekvenster kunt u snel en eenvoudig transacties terugvinden door te zoeken op naam, bedrag, kenmerk en meer. Gevonden betalingen kunnen eventueel rechtstreeks vanuit de details pop-up worden terugbetaald.

Clearing Overzicht

Ook handig: u kunt direct zien direct zien hoe hoog uw boeksaldo is, hoe hoog de laatste clearing was en wanneer uw volgende clearing gepland staat. Van hieruit kunt u direct naar de overzichtspagina waar u facturen en specificaties kunt downloaden.

Beschikbaarheid

Het dashboard is beschikbaar vanaf het Pioneer pakket. Met het Pioneer pakket kunt u omzetdiagrammen bekijken. De betaalmix en vergelijkingsgrafieken zijn beschikbaar vanaf het Professional resp. Business pakket.

Kosten

De feature 'Dashboard' is in alle pakketten gratis.

Meer informatie over onze pakketten of direct registreren?

xs Pioneer Beschikbaar
xs Professional Beschikbaar
xs Business Beschikbaar
xs Corporate Beschikbaar

meer features

Second chance
Second chance

Niet voltooide betalingen alsnog laten afrekenen

iDEAL backup plan
iDEAL backup plan

Een alternatieve betaalmethode tijdens een ideal storing

99.99% uptime garantie
99.99% uptime garantie

SLA voor betaalde pakketten: 99,99% uptime garantie

Support
Support

Professionele support via chat, telefoon en email

Wij helpen u graag verder

Neem snel en eenvoudig contact met ons op.
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.