EPS Überweisung

Oostenrijkse betaaloptie met meer dan 2 miljoen klanten

Verhoog jouw bereik met betaalmethode EPS via PAY!

EPS Überweisung is een populaire betaalmethode die door een aantal Oostenrijkse banken is ontwikkeld. De betaalmethode EPS is vergelijkbaar met het Nederlandse iDEAL en kent een bereik van meer dan 2 miljoen bankpas- en kaarthouders in Oostenrijk. Deze betaalmethode is daarom onmisbaar wanneer je jouw webshop op de Oostenrijkse consumentenmarkt richt. En dat kan snel en gemakkelijk via PAY!

Devices betaalmethode EPS Überweisung

Betalen via EPS, hoe werkt het?

Wanneer jouw klanten ervoor kiezen om te betalen met EPS, moeten ze eerst een keuze maken uit één van de Oostenrijkse banken. Vervolgens verwijst de techniek van PAY. jouw klanten door naar het betaalscherm van de eigen vertrouwde bank. Daar kunnen ze de betalingen via EPS uitvoeren volgens de gebruikelijke stappen van het internetbankieren. Zodra een betaling met EPS is gelukt (of mislukt), vind je dit terug in het beheersysteem.

Betaalmethode EPS in jouw webshop

Een webshop met EPS of met één van onze andere betaalmethoden is zo geregeld! Met de gratis en kant-en-klare plugins van PAY. kan je EPS simpel en snel aan jouw website of webshop toevoegen. De plugins kan je downloaden via ons Admin Panel voor diverse populaire systemen zoals Magento, OpenCart, WooCommerce en meer. Wil je meer flexibiliteit? Dan kan je aan de slag met onze geavanceerde API's.

De volgende banken ondersteunen EPS

Bank Austria, Bank Burgenland, Ärztebank, Bankhaus Carl Spängler, Bankhaus Schelhammer, BAWAG, Die österreichischen Volksbanken, easybank, Erste Bank und Sparkassen, Gärtnerbank, Hypo Alpe Adria, Hypo Invest, Hypo Tirol, Immobank, Investkreditbank, Niederösterreichische Landesbank, Oberbank AG, Österreichische Apothekerbank, PSK Bank, Raiffeisen, Schoellerbank AG, Sparda Bank, Sparda-Bank Linz, Sparda-Bank Villach, Hypo Oberösterreich, Hypo Salzburg, Hypo Steiermark, Vorarlberger Landes-Hypo, VR-Bank Brunau.

De voordelen op een rij
  • Beschikbaar in Oostenrijk
  • Iedere betaling is gegarandeerd
  • Geschikt voor iedere branche
  • Betaling via de eigen bankrekening van consument
  • Snel te integreren via onze webshop plugins

EPS Überweisung beschikbaarheid

xs Pioneer Full service
xs Professional Full service
xs Business Full service
xs Corporate Full service

Wij helpen jou graag verder

Neem snel en eenvoudig contact met ons op.
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.