Paysafecard

Anonieme prepaidkaart voor digitale diensten

Betalen met Paysafecard

Paysafecard is een prepaidkaart . Consumenten kunnen er online en anoniem aankopen mee doen. De kaart is zowel online als in een groot aantal winkels beschikbaar. Een betaling gebeurt zonder persoonlijke bankinformatie, maar aan de hand van de gegevens op de kaart. Wanneer jouw klant deze betaalmethode gebruikt, dan wordt direct het tegoed op de kaart bijgewerkt.

Paysafecard aan jouw webshop toevoegen?

De paysafecard is het meest populaire online prepaid betaalmiddel binnen en buiten Europa. Deze anonieme betaalmethode is in meer dan 33 landen, via 450.000 verkooppunten en bij ruim 4.000 webshops te koop. Met de paysafecard app kunnen consumenten inzien waar de prepaidkaart te besteden is. Ben je naast deze betaalmethode ook benieuwd naar andere prepaid- en cadeaukaarten die PAY. aanbiedt? Bekijk dan ons cadeaukaarten aanbod.

Paysafecard voor games, film en muziek

Betalen met paysafecard is laagdrempelig en anoniem. Daarom is deze betaalmethode erg populair in webshops en websites die muziek, games, film en entertainment aanbieden. Dit geldt ook voor online platformen die die sociale media en gemeenschappen als dienstverlening aanbieden.

Paysafecard als prepaid en anonieme betaalmethode

De paysafecard is in verschillende waarden verkrijgbaar, namelijk: € 10,-, € 25,-, € 50,- en € 100,-. De prepaidkaart bevat een 16-cijferige pincode. Met die code kan de consument in een webshop een transactie uitvoeren. Bij het doen van een aankoop is het invullen van bank- of creditcardgegevens niet nodig.

Het betaalde bedrag wordt direct met het tegoed van de consument verrekend. Is de eindgebruiker vergeten hoeveel er nog op de prepaidkaart staat? Dan kan hij dit op ieder moment online opvragen via de website van paysafecard. Regelmatige gebruikers van de anonieme betaalmethode kunnen ook betalen via een persoonlijk account. Ze verrichten een betaling door in te loggen met een gebruikersnaam en wachtwoord. Online waarderen ze ook gemakkelijk het tegoed op.

Betaalmethode Paysafecard vouchers

Paysafecard is een open-loop prepaidkaart.
Dit betekent dat jouw klant per order niet meer dan € 50,- per prepaidkaart kan besteden.

De voordelen van paysafecard op een rij
  • Populaire en wereldwijd
  • Veelgebruikt bij het afrekenen van digitale diensten
  • De consument blijft anoniem
  • Paysafecard betalingen zijn 100% gegarandeerd
  • Eenvoudige aansluiting via onze plugins
  • Beschikbaar vanaf het Pioneer pakket

Heb je behoefte aan meer informatie over paysafecard? Neem contact met ons op via sales@pay.nl of telefonisch via 088-88 666 66 en één van onze specialisten helpt jou graag verder.

Paysafecard beschikbaarheid

xs Pioneer Full service
xs Professional Full service
xs Business Full service
xs Corporate Full service

Beschikbaarheid

Paysafecard wordt gebruikt in: Nederland, België, Duitsland, Argentinië, Australië, Bulgarije, Canada, Cyprus, Denemarken, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Koeweit, Kroatië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Mexico, Noorwegen, Oostenrijk, Peru, Polen, Portugal, Roemenië, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Turkije, Uruguay, Verenigde Staten, Verenigd Koninkrijk, Zweden en Zwitserland.
Laatste nieuws over Paysafecard
Belangrijk: nieuwe regels omtrent cadeaukaarten
Lees meer
Wijzigingen voor paysafecard transacties vanwege AMLD5
Lees meer
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.