Paysafecard

Anonieme prepaidkaart voor digitale diensten

Paysafecard

Paysafecard is een prepaidkaart waarmee consumenten online en anoniem aankopen kunnen doen. De kaart kan zowel online als in een groot aantal winkels worden aangeschaft. Een betaling gebeurt aan de hand van de gegevens op de kaart en dus zonder persoonlijke of bankinformatie. Direct na een transactie wordt het tegoed van de kaart bijgewerkt.

Betaalscherm Paysafecard

Webshop of website met Paysafecard?

De paysafecard is het meest populaire online prepaid betaalmiddel van Europa en daarbuiten. De consument kan de kaart via 450.000 verkooppunten, verdeeld over 33 landen aanschaffen en bij ruim 4000 webshops en websites besteden. Via verschillende kanalen laat de betaalservice zien waar de prepaid betaalkaart gekocht en besteed kan worden. Er is zelfs een app met al deze informatie, zodat de consument op elk moment alle updates over zijn prepaid kaart bij de hand heeft.

Betalen voor games, film en muziek

Betalen via de paysafecard is laagdrempelig, anoniem en zo gebeurd. Daarom is deze betaalmethode erg populair in webshops en websites in de categorieën muziek, games, film & entertainment, maar ook bij sociale media en gemeenschappen.

Prepaid en anoniem online betaalmiddel

De paysafecard is in verschillende waarden verkrijgbaar: € 10,-, € 25,-,  € 50,- en € 100,-. De kaart (of bon) bevat een 16-cijfere pincode. Met die code kan de consument een transactie uitvoeren. Het invullen van bank- of creditcardgegevens is dus niet nodig. Daarom wordt de paysafecard ook wel gezien als een 'anonieme' betaaloptie.Het betaalde bedrag wordt direct met het tegoed van de consument verrekend. Is de eindgebruiker vergeten hoeveel er nog op de kaart staat? Dan kan hij dit op ieder moment online opvragen via de website van paysafecard. Regelmatige gebruikers van dit anonieme betaalmiddel kunnen ook betalen via een persoonlijk account. Een betaling wordt dan verricht door in te loggen met een gebruikersnaam en wachtwoord. Het tegoed kan online opgewaardeerd worden.

Paysafecard is een open-loop cadeaukaart. Dit betekent dat jouw klant per order
niet meer dan € 50,- per cadeaukaart kan besteden.

De voordelen op een rij
  • Populaire wereldwijde betaalmethode
  • Veel gebruikt bij het afrekenen van digitale diensten
  • De consument blijft bij betaling anoniem
  • Betalingen zijn 100% gegarandeerd
  • Eenvoudige aansluiting via onze plugins
  • Paysafecard is al beschikbaar vanaf het Pioneer pakket

Paysafecard beschikbaarheid

xs Pioneer Full service
xs Professional Full service
xs Business Full service
xs Corporate Full service

Laatste nieuws over Paysafecard
Belangrijk: nieuwe regels omtrent cadeaukaarten
Lees meer
Wijzigingen voor paysafecard transacties vanwege AMLD5
Lees meer

Beschikbaarheid

Paysafecard wordt gebruikt in: Nederland, België, Duitsland, Argentinië, Australië, Bulgarije, Canada, Cyprus, Denemarken, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Koeweit, Kroatië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Mexico, Noorwegen, Oostenrijk, Peru, Polen, Portugal, Roemenië, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Turkije, Uruguay, Verenigde Staten, Verenigd Koninkrijk, Zweden en Zwitserland.
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.