SW-Retail

PAY. plugin voor SW-Retail

SW-Retail

Het SW-Retail systeem is hét kassasysteem voor efficiënte afhandeling van betalingen waarmee u bovendien slim de inkoop, verkoop en voorraad beheert. Het kassasysteem is perfect voor offline en online verkoop van uw producten. De SW-Retail kassa software kenmerkt zich door eenvoud, flexibiliteit en gebruiksgemak. 

De voordelen op een rij:

  • Uw gekozen PAY. oplossing geïntegreerd in het kassasysteem zonder dat u hier werk van heeft.
  • Offline en online verkopen overzichtelijk in één systeem.
  • Uw assortiment en voorraad in uw webshop automatisch gevuld. Dit bespaart u tijd.
  • Alle verkopen gekoppeld aan uw klanten. Daarmee krijgt u een haarscherp beeld van wie wat koopt en wanneer!
  • Het kassasysteem verwerkt automatisch alle betaalmethoden die u via uw PAY. betaalautomaat kunt laten uitvoeren.

 

SW-Retail website

image

Start efficiënt werken door alle verkoop centraal te beheren

Altijd een actueel overzicht van al uw offline en online verkopen. De betaalmethoden van PAY. zijn volledig geïntegreerd in het SW-Retail kassasysteem. Of de klant nu betaald met pin, creditcard of contant, de SW-Retail kassa software verwerkt de betaling direct. Bovendien neemt het SW-Retail systeem ook alle verkopen via uw webshop mee waardoor u altijd en overal uw complete omzet- en voorraadgegevens heeft.

Kies het kassasysteem dat bij uw bedrijf past

Alle SW-Retail kassasystemen kunnen we koppelen aan PAY. Of u nu een eenmanszaak of een onderneming met 200 locaties heeft, SW-Retail heeft een passende oplossing voor u!

U hoeft zicht geen zorgen te maken over de implementatie van het SW-Retail kassasysteem met de PAY. koppeling. SW-Retail zorgt voor een snelle en soepele implementatie van het kassasysteem met de PAY. koppeling zodat u zonder problemen snel aan de slag kunt.

Wij helpen u graag verder

Neem snel en eenvoudig contact met ons op.

PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.