SW-Retail

Webshop plugin door PAY.

Bedrijfssoftware waarmee je van inkoop tot verkoop je winkel en webshop automatiseert: SW-Retail

De SW-Retail software levert jou hét omnichannel retailing systeem voor efficiënte afhandeling van betalingen, waarmee je bovendien slim jouw inkoop, verkoop en voorraad beheert. Het alles-in-één systeem is perfect voor de offline en online verkoop van jouw producten. De SW-Retail software kenmerkt zich door eenvoud, flexibiliteit en gebruiksgemak.

De voordelen op een rij:

  • Jouw gekozen PAY. oplossing geïntegreerd in het kassasysteem zonder dat je hier werk van hebt
  • Alle informatie van zowel offline als online verkopen overzichtelijk in één systeem
  • Je eigen webshop precies zo maken als jij wil vanuit een SW-Retail thema
  • Alle verkopen gekoppeld aan jouw klanten voor een haarscherp beeld van welke klant wat, waar en wanneer koopt
  • Het systeem verwerkt automatisch alle betaalmethoden die je via jouw PAY. betaalautomaat of webshop kunt laten uitvoeren

Start efficiënt werken door alle verkoop centraal te beheren

Altijd een actueel overzicht van al jouw online en offline verkopen. De betaalmethoden van PAY. zijn volledig geïntegreerd in het SW-Retail systeem. Of de klant nu betaalt via je webshop, met pin, creditcard of contant: de SW-Retail software verwerkt de betaling direct. Bovendien kun je vervolgens van al je verkoopkanalen bij elkaar de verkopen en jouw complete omzet- en voorraadgegevens altijd en overal inzien.

Kies het abonnement dat bij jouw bedrijf past

Alle SW-Retail abonnementen kunnen we koppelen aan PAY. Of je nu alleen een webshop wilt afnemen, een eenmanszaak hebt of een onderneming met 200 locaties - SW-Retail heeft een passende oplossing voor jou!

Je hoeft je geen zorgen te maken over de implementatie van het SW-Retail systeem met de PAY. koppeling. SW-Retail zorgt er snel en soepel voor dat je zonder problemen aan de slag kunt.

Wij helpen jou graag verder

Neem snel en eenvoudig contact met ons op.

PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.