Zoeken
Sluiten
Plugin eigen webshop

Pay. integreren in jouw eigen webshop.

Wij willen iedere ondernemer, van groot tot klein, een goedkope en complete betaaloplossing kunnen aanbieden. Ook als jij jouw eigen webshop systeem hebt ontwikkeld, kan je gebruik maken van het betaalplatform van Pay.

PAY. Sfeerfotografie8057

Koppeling met de API's van Pay.

Jij dient natuurlijk wel over de nodige technische kennis te beschikken om de koppeling met ons systeem te maken. We hebben gelukkig een zeer uitgebreide voorbeeldcode inclusief handleiding die jij kan downloaden via ons Admin Panel.

Om een koppeling te maken maak je gebruik je de API's van Pay. Elke API heeft een uitgebreide documentatie en kan live getest worden via onze API testsuite. Kortom: voor de gemiddelde ontwikkelaar is de integratie snel en eenvoudig te bewerkstelligen.

Jouw-eigen-webshop

Het proces dat jouw klant aflegt.

Van het selecteren van een betaalmethode tot het afronden van de betaling; zo legt jouw klant het proces af.

  • Op jouw betaalscherm (index PHP in de afbeelding) haal je via de API Transaction: getServices de betaalmethoden op die jij via het Admin Panel hebt geselecteerd
  • Op het moment dat jouw klant een betaalmethode aanklikt, wordt de API Transaction: start aangeroepen en krijg jij van ons een issuer URL terug. Dat is de URL van de pagina waar de klant naartoe gestuurd dient te worden, bijvoorbeeld de iDEAL pagina van Rabobank
  • Jouw klant doet vervolgens een betaling en wordt doorgestuurd naar jouw bedankt/finish pagina (return PHP in de afbeelding)
  • Daar haal je via een uniek transactie ID de status van de betaling op. Als de betaling niet geslaagd is, kan jij  bijvoorbeeld de klant terugsturen naar jouw betaalscherm. Als de betaling geslaagd is, kan jij bijvoorbeeld jouw database updaten, een bedanktbericht weergeven, een bevestigingsmail uitsturen en de order uitleveren.

Registreer nu en ontdek de voordelen van Pay.

Regel direct al je online en in-store betalingen.
laptop
Default CTA icon Ontvang al binnen 15 minuten online en in-store betalingen via het Pay. platform.
Default CTA icon
Alle betaalinformatie op één platform: online, in-store en omnichannel.
Default CTA icon
Maximaal inzicht in je betaalverkeer via uitgebreide rapportages