Plugin

Dé alles-in-één oplossing voor een complete webwinkel oplossing inclusief hosting en domeinnaam: SitePack.

Dé alles-in-één oplossing voor een complete webwinkel oplossing inclusief hosting en domeinnaam. SitePack is het nieuwe online platform waar je zelf gemakkelijk en snel je eigen webwinkel kan maken. Het platform is een compleet pakket waardoor je je nooit meer zorgen hoeft te maken over updates. Door gebruik te maken van de gratis Pay. module koppel je de webwinkel bij SitePack snel en eenvoudig aan je Pay. account. Je kan momenteel al kiezen uit diverse populaire betaalmethoden.

De webwinkel markt ontwikkelt zich nog steeds in sneltreinvaart. SitePack is daarom ook wekelijks bezig om nieuwe functionaliteiten toe te voegen aan het platform. Een groot onderdeel daarvan is SEO: de adviezen van de grote zoekmachines worden continue in de gaten gehouden om de SEO optimalisatie nog beter uit te voeren. Heb je bijvoorbeeld een winkel met vaste openingstijden? Dan zorgt SitePack ervoor dat zoekmachines dit optimaal kunnen begrijpen.

Kwaliteit voorop: dat is waar we voor staan. We gaan voor de best mogelijke koppelingen en ervaringen van je klanten in een mooie webwinkel.

SitePack-1
Premium ondersteuning.

Omdat SitePack altijd voor hoge kwaliteit gaat, proberen we ook de ondersteuning steeds te verbeteren. We hebben een complete ondersteuning afdeling met de veelgestelde vragen, je kan je vraag stellen via een ticket en als kers op de taart: SitePack is op werkdagen ook telefonisch bereikbaar.

sitepack image

Hoe werkt het?

Hosted alles-in-één oplossing.

SitePack is een compleet pakket waarbij je webwinkel hosting en domeinnaam al zijn inbegrepen in het maandabonnement. Zij verzorgen dus alle beveiliging, techniek en updates waardoor je klanten van een stabiele en snelle webwinkel (blijven) genieten.

Gebruik de partnercode paynl als je een nieuwe SitePack webwinkel maakt voor een korting van 25% (de eerste 3 maanden).

De voordelen van SitePack op een rij. 

Gemakkelijk te gebruiken
SitePack luistert graag naar de feedback van haar klanten waardoor het platform al behoorlijk makkelijk in gebruik is. Heb je een idee of wil je dat er iets makkelijker wordt? Laat het ons weten, dan gaan we er waarschijnlijk mee aan de slag!

Vast maandbedrag & geen opstartkosten
SitePack klanten komen nooit voor onverwachte kosten te staan. Zo wordt er een vast maandbedrag gehanteerd voor alle klanten. Het is zelfs mogelijk om maandelijks op te zeggen. SitePack heeft verder ook geen vaste opstartkosten.

Pay. koppelingen
De betalingen kunnen makkelijk via Pay. verlopen met een gratis module binnen SitePack. De meest populaire betaalmethoden zijn met enkele klikken geactiveerd in je nieuwe webwinkel.

SEO-proof platform
Het platform van SitePack wordt continue verbeterd op het gebied van SEO. Op deze manier is je webwinkel altijd goed te vinden in de meest populaire zoekmachines.

SitePack design en thema’s.

SitePack biedt diverse thema’s aan, deze bepalen het een groot deel van je branding en uiterlijk van de webwinkel. Alle thema’s zijn volledig responsive waardoor ze er zowel op de desktop en mobiel prachtig uitzien. Daarnaast is het ook mogelijk om zelf enkele details aan te passen en te wisselen van thema.

Tweewieler integraties
Als je een fietsenwinkel hebt en gebruik maakt van CycleSoftware, kan je ook direct je webwinkel koppelen met CycleSoftware. SitePack zorgt voor een snelle producten import, leest de huidige voorraad uit van je winkel en leveranciers en ze importeren ook alle productafbeeldingen. Op die manier is je online fietsenwinkel ook altijd compleet!

Toegang tot 50+ nationale en internationale betaalmethoden.

Waarom Pay. achter elke betaling?

Groeien met je onderneming betekent dat je zoveel mogelijk relevante data en inzichten nodig hebt. Die vind je in het dashboard en de Pay. app.

Voor je klanten biedt Pay. alle betaalmethoden die ze verwachten - en méér. Zo ontwikkel je een superieure customer experience en de hoogste conversie.

 

 

carbon_software-resource-cluster

Het breedste aanbod betaaloplossingen

Alle betaaloplossingen die je nodig hebt voor een optimale customer experience, online en in-store.

carbon_plug

Plugins voor eenvoudige integratie

Met de payment plugins van Pay. maak je snel en eenvoudig een koppeling met je webshop.

carbon_chat-bot

Conversieverhogende features

Mis geen betalingen meer met de conversieverhogende features die Pay. biedt.

carbon_user-favorite

De betaalpartner van duizenden bedrijven

Persoonlijke service en technische ondersteuning zodat je altijd de controle houdt.

Registreer nu en ontdek de voordelen van Pay.

Regel direct al je online en in-store betalingen.
laptop
Default CTA icon Ontvang al binnen 15 minuten online en in-store betalingen via het Pay. platform.
Default CTA icon
Alle betaalinformatie op één platform: online, in-store en omnichannel.
Default CTA icon
Maximaal inzicht in je betaalverkeer via uitgebreide rapportages