Zoeken
Sluiten
Plugin

Facturen en herinneringen volledig geautomatiseerd versturen met een betaalmethode die altijd past bij je klant: Payt debiteurenbeheer software.

Payt is het grootste geautomatiseerde debiteurenbeheer platform van Nederland. Payt ziet het als een uitdaging om debiteurenbeheer persoonlijker, efficiënter en effectiever te maken. Dat doet Payt door het proces te automatiseren, maar het belang van persoonlijk contact tussen de klant en de debiteur staat daarbij centraal. Payt laat zien dat je facturen veel makkelijker, effectiever en sneller betaald kunt krijgen.

Payt-1
Snellere betalingen.

Met de Payt plugin voeg je aan ieder bericht naar debiteuren ook een betaalmogelijkheid toe. Je kunt debiteuren in meerdere Europese landen alle betaalmethoden van Pay. aanbieden; van het Belgische Bancontact, tot het Duitse Sofort en natuurlijk het Nederlandse iDEAL. De betaling wordt rechtstreeks geboekt van debiteur naar leverancier. Zo staat het geld direct zonder vertraging op de rekening. Daarbij zorgt de Payt plugin ervoor dat je automatisch kunt afletteren. Dat scheelt je een hoop werk, want bij andere payment service providers worden soms dagelijks alle betalingen samengevoegd en in één keer doorgestort.

payt image

De voordelen van de Payt plugin voor debiteurenbeheer op een rij.

  • Het grootste geautomatiseerde platform voor debiteurenbeheer
  • Meer efficiency zodat je sneller betaald krijgt
  • Een betaalmogelijkheid bij elk contact met debiteuren
  • Ingebouwde functionaliteit voor betaalafspraken en extra informatie
  • Voorfinanciering van facturen
Betere communicatie

Door helder te communiceren maak je beter contact met wanbetalers. De meeste mensen gaan dan over tot betalen, zonder dat er extra communicatie nodig is. Zijn er liquiditeitsproblemen en is er een betaalafspraak nodig? Of is er nog een vraag over de inhoud of de hoogte van een factuur? Daarvoor zijn functies ingebouwd in de software vab Payt.

Voorfinanciering van facturen

Met de Payt software kun je ook openstaande facturen voorfinancieren. Payt noemt dat factoring 2.0. Je houdt zo controle over je facturen en de klantrelatie. En je beslist zelf wanneer je over de financiering wilt beschikken. Als je geen voorfinanciering nodig hebt, boek je het geld gewoon weer terug. Payt biedt diensten aan tegen een hele lage rente.

Koppeling via Payt.

 

Wanneer je de signup van Payt doorloopt, maak je ook automatisch een account aan bij Pay. Vervolgens integreert Payt de door jou gekozen betaalmethoden in je facturen en herinneringen.

Toegang tot 50+ nationale en internationale betaalmethoden.

Waarom Pay. achter elke betaling?

Groeien met je onderneming betekent dat je zoveel mogelijk relevante data en inzichten nodig hebt. Die vind je in het dashboard en de Pay. app.

Voor je klanten biedt Pay. alle betaalmethoden die ze verwachten - en méér. Zo ontwikkel je een superieure customer experience en de hoogste conversie.

 

 

carbon_software-resource-cluster

Het breedste aanbod betaaloplossingen

Alle betaaloplossingen die je nodig hebt voor een optimale customer experience, online en in-store.

carbon_plug

Plugins voor eenvoudige integratie

Met de payment plugins van Pay. maak je snel en eenvoudig een koppeling met je webshop.

carbon_chat-bot

Conversieverhogende features

Mis geen betalingen meer met de conversieverhogende features die Pay. biedt.

carbon_user-favorite

De betaalpartner van duizenden bedrijven

Persoonlijke service en technische ondersteuning zodat je altijd de controle houdt.

Registreer nu en ontdek de voordelen van Pay.

Regel direct al je online en in-store betalingen.
laptop
Default CTA icon Ontvang al binnen 15 minuten online en in-store betalingen via het Pay. platform.
Default CTA icon
Alle betaalinformatie op één platform: online, in-store en omnichannel.
Default CTA icon
Maximaal inzicht in je betaalverkeer via uitgebreide rapportages