Plugin

Run jouw online business als een baas met Mijnwebwinkel: het alles-in-één platform voor e-commerce en alles wat daar bij hoort.

Mijnwebwinkel is de grootste software aanbieder van Nederland op het gebied van e-commerce. Hun missie is om commerce easy & fun te maken. Met de software is het eenvoudig om een webshop te starten, beheren én te laten groeien, en dankzij het XL expert netwerk & smart community krijgen ondernemers alle tools, tips en tricks om hun business te boosten.

Met Mijnwebwinkel run je jouw online business zoals jij dat wil. B2C of B2B. Of allebei. Word een lokale held, of ga globaal. Doe business waar je wil, wanneer je wil. Op elk moment van de dag. Of nacht. Verkoop 100% via je webshop, in combinatie met je fysieke shop of omnichannel.

Mijnwebwinkel

Pay. plugin voor Mijnwebwinkel

Mobiel point-of-scale.

Mijnwebwinkel webshops kunnen Pay. gebruiken als betaalsysteem in hun fysieke shop. De pinterminal van Pay. staat direct in verbinding met het point-of-sale systeem van Mijnwebwinkel: de Kassa app. Met de Mijnwebwinkel Kassa app heb je altijd zicht op je producten, voorraad en orders - waar je ook bent. In je winkel, marktkraam of bij een event: met de Kassa app en een pinterminal van Pay. laat je je klanten overal gemakkelijk, veilig en snel (contactloos) betalen.

 

Kernwaarden van Mijnwebwinkel.

Easy & fun 

Bij Mijnwebwinkel werken wiseguys en -girls aan slimme oplossingen om e-commerce easy & fun te maken. Want waarom zou het niet beiden kunnen? Zij geloven dat er niks leukers is dan succesvol zijn met iets waar je van houdt. Met hun slimmigheid, creativiteit en heldere kijk op dingen, doet Mijnwebwinkel de dingen net even anders dan anders.

Plek voor iedereen

Het e-commerce landschap wordt grotendeels bepaald door een paar giga bedrijven; Mijnwebwinkel streeft naar een wereld waar plek is voor iedereen. Waar iedereen een online spot heeft en zijn bijzondere ideeën en producten kan delen met de wereld.

Falen is menselijk

Mijnwebwinkel gelooft niet in compromissen en vind autonomie belangrijk. Zij weten dat falen moeilijk maar menselijk is - en waardevol. Het is namelijk de beste manier om te groeien. Bij Mijnwebwinkel accepteren ze iedereen zoals die is, omarmen de verschillen en laten zich daardoor inspireren. Iedereen heeft een uniek verhaal, en bij Mijnwebwinkel luisteren ze graag!

Toegang tot 50+ nationale en internationale betaalmethoden.

Waarom Pay. achter elke betaling?

Groeien met je onderneming betekent dat je zoveel mogelijk relevante data en inzichten nodig hebt. Die vind je in het dashboard en de Pay. app.

Voor je klanten biedt Pay. alle betaalmethoden die ze verwachten - en méér. Zo ontwikkel je een superieure customer experience en de hoogste conversie.

 

 

carbon_software-resource-cluster

Het breedste aanbod betaaloplossingen

Alle betaaloplossingen die je nodig hebt voor een optimale customer experience, online en in-store.

carbon_plug

Plugins voor eenvoudige integratie

Met de payment plugins van Pay. maak je snel en eenvoudig een koppeling met je webshop.

carbon_chat-bot

Conversieverhogende features

Mis geen betalingen meer met de conversieverhogende features die Pay. biedt.

carbon_user-favorite

De betaalpartner van duizenden bedrijven

Persoonlijke service en technische ondersteuning zodat je altijd de controle houdt.

Registreer nu en ontdek de voordelen van Pay.

Regel direct al je online en in-store betalingen.
laptop
Default CTA icon Ontvang al binnen 15 minuten online en in-store betalingen via het Pay. platform.
Default CTA icon
Alle betaalinformatie op één platform: online, in-store en omnichannel.
Default CTA icon
Maximaal inzicht in je betaalverkeer via uitgebreide rapportages