Plugin

Je webshop en kassa onder één dak: Afosto.

Afosto faciliteert de winkelier door middel van een online platform waarin iedere winkelier makkelijk zijn/haar online- en fysieke winkel kan onderbrengen.

Dit platform met een online kassasysteem, een webshop en een interactieve etalage (InStore) maakt winkeliers klaar voor de toekomst van retail en blijft ze ondersteunen op alle fronten door constant innovatief te zijn.

Afosto-1
Je webshop en kassa onder één dak.
Afosto biedt een zorgeloze toekomst met een eigen kassasysteem en e-commerce oplossing geïntegreerd in een gebruiksvriendelijk platform. Met het platform heb je inzichten in al je sales. Je beheert je voorraad makkelijk in één of meerdere magazijnen.
afosto image

Hoe werkt het?

De voordelen van Afosto als e-commerce oplossing.

Altijd up-to-date.

Afosto groeit mee met de tijd. In tegenstelling tot andere systemen worden er continu updates uitgevoerd en word je op de hoogte gehouden van de nieuwste functies en mogelijkheden.

SEO-geoptimaliseerd.

Het systeem van Afosto is vanaf de grond af aan opgebouwd met de nieuwste technieken op het gebied van zoekmachine optimalisatie. Hierdoor heb je ongekende mogelijkheden met het optimaliseren van jouw website voor zoekmachines.

Ongekende mogelijkheden.

Met het e-commerce platform van Afosto haal je ongekende mogelijkheden in huis met een gebruiksvriendelijke interface. De vele koppelingen die Afosto in huis heeft zorgen voor een naadloze integratie met Pay. als Payment Service Provider en voor marketingoplossingen.

Razendsnel & betrouwbaar.

Razendsnelle laadtijden en een betrouwbare server met 99,9% uptime. Bij Afosto draait jouw website altijd en supersnel. Zodat zowel jouw klanten als de zoekmachines een goede ervaring hebben bij het bezoeken van jouw website.

 

Kwaliteit staat voorop.

Om aan te tonen dat ze graag meedenkt en realistisch onderneemt, benadrukt Afosto extra dat het Afosto Platform, en de hierin aangeboden pakketten en de apparatuur/techniek, ongelooflijk laagdrempelig is. De instapkosten zijn ten opzichte van andere aanbieders met soortgelijke diensten/producten laag en toch is het platform kwalitatief van ontzettend hoog niveau. Door samen te werken met alleen de beste marketingbureaus op het gebied van SEO is het platform inmiddels van ongeëvenaarde kwaliteit.

Het configureren van Pay. binnen Afosto is erg eenvoudig en snel geregeld. Na het activeren van de plugin kan je kiezen welke betaalmethoden je wil activeren zoals iDeal, Bancontact of Riverty. Klanten kunnen daarna direct gebruikmaken van deze betaalmethoden.

Toegang tot 50+ nationale en internationale betaalmethoden.

Waarom Pay. achter elke betaling?

Groeien met je onderneming betekent dat je zoveel mogelijk relevante data en inzichten nodig hebt. Die vind je in het dashboard en de Pay. app.

Voor je klanten biedt Pay. alle betaalmethoden die ze verwachten - en méér. Zo ontwikkel je een superieure customer experience en de hoogste conversie.

carbon_software-resource-cluster

Het breedste aanbod betaaloplossingen

Alle betaaloplossingen die je nodig hebt voor een optimale customer experience, online en in-store.

carbon_plug

Plugins voor eenvoudige integratie

Met de payment plugins van Pay. maak je snel en eenvoudig een koppeling met je webshop.

carbon_chat-bot

Conversieverhogende features

Mis geen betalingen meer met de conversieverhogende features die Pay. biedt.

carbon_user-favorite

De betaalpartner van duizenden bedrijven

Persoonlijke service en technische ondersteuning zodat je altijd de controle houdt.

Registreer nu en ontdek de voordelen van Pay.

Regel direct al je online en in-store betalingen.
laptop
Default CTA icon Ontvang al binnen 15 minuten online en in-store betalingen via het Pay. platform.
Default CTA icon
Alle betaalinformatie op één platform: online, in-store en omnichannel.
Default CTA icon
Maximaal inzicht in je betaalverkeer via uitgebreide rapportages