Zoeken
Sluiten
Rechtenbeheer

De juiste mensen de juiste toegang.

Binnen je organisatie zijn meerdere afdelingen en individuen betrokken bij onderdelen van het betaalproces. Die moeten allemaal op een andere manier toegang krijgen tot het Pay. admin panel.

De boekhouder heeft bijvoorbeeld de clearingspecificaties nodig, de externe webbouwer alleen toegang tot het installeren van de plugins, en de support afdeling moet refunds kunnen uitvoeren. Daarom kun je binnen Pay. verschillende gebruikers toevoegen aan rechtengroepen - en rechten toewijzen.

PAY. Beeldbank fotografie7771

Meer features van Pay.

Icon 1

Uitgebreide rapportages

Verhoog je conversie met de inzichten en rapportages van Pay. Alle data die je nodig hebt met uitgebreide filter- en zoekopties.

 

icon 2

Recurring payments

Terugkerende betalingen voor abonnementen en lidmaatschappen zet je eenvoudig klaar met de Recurring Payments feature van Pay.
icon 4

Conversie optimalisatie

Google Analytics Sync. van Pay. zorgt dat de transactiedata in Google Analytics gesynchroniseerd wordt met de data in de backend van je webshop.
icon-24

Pay by link

Genereer betaalverzoeken en stuur ze naar je klant, direct vanuit het Pay. admin panel. Zo kunnen klanten zelf een betaalmethode kiezen.

Registreer nu en ontdek de voordelen van Pay.

Regel direct al je online en in-store betalingen.
laptop
cta-checkmark-icon Ontvang al binnen 15 minuten online en in-store betalingen via het Pay. platform.
cta-checkmark-icon

Alle betaalinformatie op één platform: online, in-store en omnichannel.

cta-checkmark-icon Bied je klant de beste en continue service met 99,9% uptime garantie.